Emir Ersoy kimdir? Gökçe Bahadır'ın evleneceği Emir Ersoy ne iş yapıyor? Kariyeri...

Oyuncu Gökçe Bahadır ile evleneceği öğrenilen emir Ersoy'un kim olduğu merak konusu oldu. Peki Emir Ersoy kimdir? Emir Ersoy'un mesleği nedir? İşte emir Ersoy kariyeri ve hakkında tüm merak edilen detaylar...

Emir Ersoy kimdir? Gökçe Bahadır'ın evleneceği Emir Ersoy ne iş yapıyor? Kariyeri...
Emir Ersoy kimdir? Gökçe Bahadır'ın evleneceği Emir Ersoy ne iş yapıyor? Kariyeri...
GİRİŞ 07.02.2022 09:48 GÜNCELLEME 07.02.2022 09:48

Emir Ersoy, 14 Ekim 1977'de İstanbul'da dünyaya geldi. Calypso Kralı lakabı ile bilinen, müzisyen Metin Ersoy'un oğludur. Müzik ile iç içe büyüdü. 

İl ve orta öğreniminin ardından liseden mezun oldu. Eğitim hayatına devam ederken diğer yandan da babasına eşlik ediyor ve sahnelerde yer alıyordu. Müziğe başlama hikayesi böyle başladı. 

Emir Ersoy

Zaman içinde sadece babası değil, ülkenin bilinen müzisyenleriyle birlikte de sahne almaya başladı. 1997'de müzisyen Alpay ile birlikte müzik yaptı. Yaklaşık 3 sene boyunca birlikte sanatlarını icra etmeye devam ettiler.

Emri Ersoy, 1998'de Cüneyt Akgün ile birlikte 'Mojito' isimli müzik grubunu kurdu. Bu latin jazz grubu ile adından çokça söz ettirdi.

2001'de bir başka arkadaş grubuyla birlikte 'Cuban-ist' isimli grubun kurulmasına öncülük etti. Yaptıkları şarkılarla defalarca kez konserler verdi. 

Müzisyen emir Ersoy

Bir dönem, Kübalı bir grup ile birlikte müzik yaptı. Ayrıca, Brezilyalı topluluk Banda Iyabas ile birlikte sahne aldı. Yine, dünyaca ünlü birçok şarkıcı ile birlikte çalışma fırsatı elde etti. 

2010'da Türkiye'nin önde gelen birçok sanatçısı ile birlikte yaptığı albüm oldukça ses getirdi. Bu albüm geliri, Barınak Gönüllüleri Derneği'ne bağışlandı. 

İlk salsa konserini ise 29 Aralık 2010'da Bursa Senfoni Orkestrası'nın eşliğinde Bursa'da verdi. 

Emir Ersoy ve Gökçe Bahadır

Emir Ersoy'un yakın zamanda oyuncu Gökçe Bahadır ile nikah masasına oturacağı öğrenildi. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL