Canım Annem 'Cemre' kimdir? Cemre'yi oynayan Selin Sezgin hayatı ve oynadığı diziler...

Canım Annem dizisinin başrolü Selin Sezgin, başarılı oyunculuk performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki Selin Sezgin kimdir? Selin Sezgin nereli ve asıl mesleği ne? Selin Sezgin'in daha önce oynadığı diziler ve hayatı hakkında tüm merak edilenler haberimizde...

Canım Annem 'Cemre' kimdir? Cemre'yi oynayan Selin Sezgin hayatı ve oynadığı diziler...
Canım Annem 'Cemre' kimdir? Cemre'yi oynayan Selin Sezgin hayatı ve oynadığı diziler...
GİRİŞ 14.02.2022 14:54 GÜNCELLEME 14.02.2022 14:55

Selin Sezgin 20 Haziran 1990'da Ankara'da dünyaya geldi. Aslen Ankaralı'dır. 

İlk ve orta öğreniminin ardından liseden mezun oldu. Daha sonra, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Seramik ve Cam Tasarımı Bölümünü tamamladı. Asıl mesleği seramik ve cam tasarımcılığıdır. 

Eğitim hayatına devam ederken diğer yandan da oyunculuk alanında kendini geliştirmeyi hedefledi. Bir dönem, Ümit Çırak'tan oyunculuk dersleri aldı. 

Selin Sezgin

Canım Annem dizisi 'Zeynep' Gece Işık Demirel kimdir ve kaç yaşınadır? Gece Işık Demirel oynadığı...Canım Annem dizisi 'Zeynep' Gece Işık Demirel kimdir ve kaç yaşınadır? Gece Işık Demirel oynadığı...

OYUNCULUK HAYATI

İlk oyunculuk deneyimini 2006'da, Kanal 7 ekranında seyirci ile buluşan Zeytinyağlı Yiyemem Aman isimli film ile yaşadı. Bu filmde canlandırdığı Emine karakteri ile oldukça dikkat çekti. 

Bu ilk tecrübesinin ardından yine kariyerine Kanal 7'nin bir dizisi olan 'Elif' ile devam etti. Uzun yıllar boyunca bu dizide oynadığı Melek rolü ile, seyircinin beğenisini kazandı. 

Oyuncu Selin Sezgin

SELİN SEZGİN CANIM ANNEM DİZİSİ İLE TV8'DE

Selin Sezgin, en son rol aldığı filmden sonra şimdi de TV8 ekranında izleyici ile buluşan Canım Annem dizisinde boy gösterecek. 14 Şubat itibariyle yayına giren dizinin başrolü olarak performans gösterecek olan Selin Sezgin, ikiz kardeşi canlandıracak. 

SELİN SEZGİN OYNADIĞI DİZİLER

Oyuncu Selin Sezgin'in bugüne dek oynadığı dizi ve filmle şunlardır:

  • 2006 - Zeytinyağlı Yiyemem Aman (Film)

  • 2014-2019 - Elif (Dizi)

  • 2019 - Hayatta Olmaz (Film)

  • 2020 - Bay Yanlış (Dizi)

  • 2021 - Anka-Karabağ Operasyonu (Film)

  • 2022 - Canım Annem (Dizi)

Selin Sezgin oynadığı diziler

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL