Baba dizisi Büşra kimdir? Özge Yağız asıl mesleği ne, evli mi? Özge Yağız dizileri...

En son İçimizden Biri dizisinde rol alan Özge Yağız, şimdi de Baba dizisinde Büşra Saruhan karakterini oynuyor. Peki sosyal medyada en çok konuşulan kadınlar listesinde 9'uncu sırada yer alan Özge Yağız kimdir? Evli mi? Özge Yağız oynadığı diziler ve hakkında tüm bilinmeyenler haberimizde...

Baba dizisi Büşra kimdir? Özge Yağız asıl mesleği ne, evli mi? Özge Yağız dizileri...
Baba dizisi Büşra kimdir? Özge Yağız asıl mesleği ne, evli mi? Özge Yağız dizileri...
GİRİŞ 05.04.2022 17:01 GÜNCELLEME 05.04.2022 17:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Özge Yağız 20 Eylül 1992'de İstanbul'da dünyaya geldi. Küçük yaşlardan itibaren oyunculuğa oldukça ilgiliydi. 

İlk ve orta öğreniminin ardından liseden mezun oldu. Daha sonra Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünü başarı ile tamamladı. Yağız'ın asıl mesleği diyetisyenliktir. 

Özge Yağız

OYUNCULUK HAYATI

Icon Talent Ajans'a kayıtlı olan Özge Yağız, ilk oyunculuk deneyimini 2016'da gündüz kuşağı dizisi Adını Sen Koy isimli dizide yaşadı. 2 sezon bu dizi ile boy gösteren Yağız, daha sonra Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'de rol aldı. 

Daha sonra çok sayıda dizide oyunculuk performansı sergileyen oyuncu, şimdi de Show TV ekranında seyirci ile buluşan Baba dizisinde Büşra Saruhan karakterini canlandırmaktadır. 

Oyuncu Özge Yağız

ÖZGE YAĞIZ DİZİLERİ

  • 2016-2018 - Adını Sen Koy 

  • 2019-2020 - Yemin 

  • 2020-2021 - Sol Yanım 

  • 2021 - İçimizden Biri 

  • 2022 - Baba 

'Baba' dizisi oyuncuları kimdir? The Godfather' filminden uyarlama mı? Baba dizisi ne zaman?'Baba' dizisi oyuncuları kimdir? The Godfather' filminden uyarlama mı?

TÜRKİYE'NİN EN ÇOK KONUŞULAN KADINLARI ARASINA GİRDİ

Geçtiğimiz günlerde dijital bir platformda yapılan araştırmada sosyal medyada en çok konuşulan kadın ve erkek oyuncular tespit edildi. Elde edilen sonuca göre Özge Yağız, en çok konuşulan kadınlar listesinde 9'uncu sırada yerini aldı. 

Sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncular listesi

'Emanet' Seher kimdir  ve nerelidir ? Sıla Türkoğlu evli mi? Sıla Türkoğlu ilk 5'e girdiSıla Türkoğlu kimdir? Sosyal medyada en çok konuşulan 5. kadın oyuncu Sıla Türkoğlu hangi dizide oynuyor? 

ÖZGE YAĞIZ EVLİ Mİ?  

Özge Yağız evli değildir ancak evliliğe hazırlanmaktadır. Bir dönem aynı projede yer aldığı, meslektaşı Gökberk Demirci ile uzun süredir birliktelik yaşayan Özge Yağız'ın yakın zamanda evleneceği biliniyor. 

Yemin dizisi 'Emir' Gökberk Demirci kimdir? Gökberk Demirci nereli ve kaç yaşında? Oynadığı...Gökberk Demirci kimdir? Gökberk Demirci'nin oynadığı diziler...

Gökberk Demirci ve Özge Yağız

YORUMLAR 1
  • Kafkas 2 yıl önce Şikayet Et
    iyi düşünüyoruz
    Cevapla