Oktay Çubuk kimdir ve kaç yaşındadır? Oktay Çubuk oynadığı diziler ve filmler

Adım Farah dizisinde Kaan karakterini oynayan Oktay Çubuk, daha önce Baba dizisinde Kadircan Saruhanlı olarak boy göstermişti. Genç oyuncunun hayatı merak konusu oldu. İşte merak edilen Oktay Çubuk'un biyografisi...

Oktay Çubuk kimdir ve kaç yaşındadır? Oktay Çubuk oynadığı diziler ve filmler
Oktay Çubuk kimdir ve kaç yaşındadır? Oktay Çubuk oynadığı diziler ve filmler
GİRİŞ 15.03.2023 10:41 GÜNCELLEME 15.03.2023 10:41

Oktay Çubuk, 12 Mart 1996'da İzmir'de dünyaya geldi. Küçük yaşlardan itibaren müzikle ve tiyatro ile oldukça ilgiliydi. Şimdilerde 26 yaşındadır. 

İlk ve orta öğreniminin ardından İzmir Amerikan Koleji'nden mezun oldu. Daha sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümünü tam burslu olarak okudu. Üniversiteyi derece ile tamamladı. 

Oktay Çubuk

Oyunculuk alanında kendini ilerletme isteyen Oktay Çubuk, Cüneyt Sayil Atölyesi'nde oyunculuk dersleri aldı. Kısa süre içinde kamera karşısında oyunculuk performansı sergileme imkanı bulan Çubuk, ilk oyunculuk deneyimini Cennetin Gözyaşları dizisinde yaşadı. 

Yaklaşık 2 senenin ardından Aşk Ağlatır dizisinde boy gösterdi. Buradaki rolü ile akıllara kazınmayı başardı. daha sonra birçok dijital yapımda yer alan Oktay Çubuk, bir de film projesinde rol aldı. 

Baba dizisi Büşra kimdir? Büşra'yı oynayan Özge Yağız evli mi, asıl mesleği ne? Özge Yağız dizileriBaba dizisi Büşra kimdir? Büşra'yı oynayan Özge Yağız'ın asıl mesleği...

Oktay Çubuk'un Duran dizisi

2022'de internet dizisi olan Duran'da ilk kez başrol tecrübesi yaşadı. Bu dizi için yaklaşık 2 ay boyunca dövüş dersleri alan Oktay Çubuk'un performansı takdir topladı.Show Tv ekranında yayınlanan Baba dizisinde Kadircan Saruhanlı karakteri ile asıl çıkışını yakaladı. 

İlk başrol oyunculuğunu ise Star TV ekranında yayınlanan olan Ah Nerede isimli yaz dizisi ile yaşadı. Şimdilerde ise Fox Tv ekranında yayınlanan Adım Farah dizisinde oynamaktadır. Dizide Kaan karakterine hayat vermektedir. 

Adım Farah oyuncuları kimdir? Adım Farah dizisi konusuAdım Farah oyuncuları kimdir? Adım Farah dizisi konusu

OKTAY ÇUBUK OYNADIĞI DİZİLER

  • 2017 - Cennetin Gözyaşları (Dizi)

  • 2019 - Aşk Ağlatır (Dizi)

  • 2020 - Bir Nefes Daha (Film)

  • 2020-2021 - Sol Yanım (İnternet dizisi)

  • 2022 - Duran (İnternet dizisi)

  • 2022 - Baba (Dizi)

  • 2022 - Ah Nerede (Dizi)

  • 2023 - Adım Farah (Dizi) 

Oktay Çubuk hayatı

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL