Ankaralı Coşkun kimdir, kaç yaşındadır? Ankara'nın Bağları'nın solisti Ankaralı Coşkun kaç çocuğu var?

Ankara'nın Bağları türküsü ile gönüllere taht kuran Ankaralı Coşkun Alişan'ın TRT1'de yayınlanan programına konuk oldu. Tavırları ve performansı ile dikkat çeken Ankaralı Coşkun kaç yaşında olduğu ve hayatı merak konusu oldu. İşte Ankaralı Coşkun biyografisi...

Ankaralı Coşkun kimdir, kaç yaşındadır? Ankara'nın Bağları'nın solisti Ankaralı Coşkun kaç çocuğu var?
Ankaralı Coşkun kimdir, kaç yaşındadır? Ankara'nın Bağları'nın solisti Ankaralı Coşkun kaç çocuğu var?
GİRİŞ 03.03.2022 11:12 GÜNCELLEME 03.03.2022 12:29

Ankaralı Coşkun, 4 Nisan 1977'de Ankara'da dünyaya geldi. Asıl adı Coşkun Direk'tir. Aslen Ankaralı'dır. Babasının adı Ali Direk'tir. Küçük yaşlardan itibaren müzik ile iç içe büyüdü. 

İlk ve orta öğreniminin ardından liseden mezun oldu. Henüz 5 yaşındayken bağlama çalmaya başladı. Dedesi ve babasından yadigar olan bağlama, onun hayatına yön veren şey olacaktı. 

Ankaralı Coşkun

Elif Buse Doğan kimdir? Elif Buse Doğan nerelidir ve kaç yaşındadır? Elif Buse Doğan şarkıları...Elif Buse Doğan kimdir? Elif Buse Doğan nerelidir ve kaç yaşındadır? Elif Buse Doğan şarkıları...

İlköğrenimine devam ettiği yıllarda, diğer yandan da babası ile birlikte babası ile birlikte düğünlerde türküler söyleyip saz çalardı. Çocukluk döneminin büyük bir kısmını müzik ile haşır neşir olarak geçirdi. 

İLK ALBÜMÜ

Müzik piyasasındaki ismi ile Ankaralı Coşkun, ilk albümünü henüz 19 yaşındayken çıkardı.  "Vay Seni Vay Vay" isimli bu albümünden sonra çalışmaları büyütmeye başladı.  Asıl çıkışını, yaklaşık 13 sene sonra Çilli Horozum isimli türküsü ile yakaladı.

Müzisyen Ankaralı Coşkun

Ülke genelinde 'Ankara'nın Bağları' isimli türküsü ile tanınan Ankaralı Coşkun, çok sayıda albüm çalışması yaptı. Ankara'nın Bağları türküsü, 2013 ve 2014'te arama motorlarında en çok aratılan 10 eser arasında yer aldı. 

ANKARALI COŞKUN EVLİ Mİ?

Ankaralı Coşkun evlidir ve 6 çocuk sahibidir. 

Cimilli İbo kimdir? Cimilli İbo neden öldü? Rizeli sanatçının hayat hikayesi Cimilli İbo kimdir? Cimilli İbo neden öldü? Rizeli sanatçının hayat hikayesi

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL