Oğuz Gündoğdu kimdir ve nerelidir? Oğuz Gündoğdu'nun ölüm sebebi...

Deprem uyarıyla akıllara kazınan Oğuz Gündoğdu'nun ölüm haberi sosyal medyada gündem oldu. Bunun Jeofizik Mühendisi Oğuz Gündoğdu'nun ölüm sebebi araştırılmaya başlandı. Ayrıca Oğuz Gündoğdu'nun hayatı da merak konusu oldu. İşte araştıranlar için Oğuz Gündoğdu biyografisi...

Oğuz Gündoğdu kimdir ve nerelidir? Oğuz Gündoğdu'nun ölüm sebebi...
Oğuz Gündoğdu kimdir ve nerelidir? Oğuz Gündoğdu'nun ölüm sebebi...
GİRİŞ 28.05.2022 09:11 GÜNCELLEME 28.05.2022 09:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Oğuz Gündoğdu 1947'de Balıkesir'in Bandırma ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Balıkesirli'dir. 

İlk ve orta öğreniminin ardından liseden mezun oldu. Daha sonra Jeofizik Mühendisliği Bölümü'nü başarı ile bitirdi. Ardından yüksek lisans ve doktora yaptı. İlerleyen yıllarda ise Doçentlik unvanını elde etti.

Oğuz Dündoğdu

Kariyerine akademisyen olarak devam eden Oğuz Gündoğdu, uzun yıllar boyunca Öğretim Üyesi olarak görev yaptı. Bir dönem İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü'nün kadrosunda yer alıyordu. 

Bir dönem Mahalle gönüllüleri Derneği'nde Başkan olarak çalıştı. Ayrıca çok sayıda dernek ve vakfın etkinliklerinde yer alarak deprem hakkında bilgilendirmeler yaptı. Olası deprem riski ile ilgili çok kez önemli uyarılarda bulundu. 

Oğuz Gündoğdu biyografisi

OĞUZ GÜNDOĞDU'NUN ÖLÜM SEBEBİ

Oğuz Gündoğdu 27 Mayıs 2022'de, 75 yaşında vefat etti. Ölüm nedeninin ise damar tıkanıklığı olduğu öğrenildi. 

YORUMLAR 1
  • Nurullah erdem 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesın genc gozukuyor du aklı selım bırı ıdı anlatımları anlasılır bır hoca ıdı gorunuste saglıklıydı ancak hak bakı ıste.
    Cevapla