Güler Mocan kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? Cüneyt Arkın'ın ilk eşi Güler Mocan'ın mesleği...

Cüneyt Arkın'ın ilk eşi Güler Mocan, Cüneyt Arkın'ın vefatının ardından gündem oldu. Çok sayıda internet kullanıcısı Güler Mocan'ın yaşını ve memleketini merak etti. Ayrıca Güler Mocan'ın ne iş yaptığı da araştırıldı. İşte, merak edenler için Güler Mocan biyografisi...

Güler Mocan kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? Cüneyt Arkın'ın ilk eşi Güler Mocan'ın mesleği...
Güler Mocan kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? Cüneyt Arkın'ın ilk eşi Güler Mocan'ın mesleği...
GİRİŞ 29.07.2022 12:01 GÜNCELLEME 29.07.2022 12:01
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Güler Mocan Denizli'de dünyaya geldi. Aslen Denizlili'dir. Çocukluk dönemini İstanbul'da geçirdi. Şimdilerde 80 yaşındadır.

İlk ve orta öğreniminin ardından Erenköy Kız Lisesi'nden mezun oldu. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'ni başarı ile tamamladı. Üniversite mezuniyetinden sonra uzmanlığını yine aynı üniversitede, Psikiyatri üzerinden aldı. 

Akademik olarak yoluna devam eden Mocan, yüksek lisansın ardından doktora yaptı. İlerleyen yıllarda ise, Yardımcı Doçentlik, Doçentlik, 1995'te ise Profesör unvanını elde etti. 

Güler Mocan

1965 ile 1967 arasında Kırklareli Hükümet Tabibi olarak görev yaptı. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Psikiyatri Kliniği'nde asistanlık yapmaya başladı. 1972 ile 1975 arasında Ankara Üniversitesi'nde çalıştı. Ayrıca bir dönem Erzurum'da kariyerini devam ettirdi. 

Erenköy Hastanesi ve Göztepe Hasetnesi'nde de hekimlik yapan Güler Morcan, günümüzde, bir tıp merkezinde Ruh ve Sinir Hastalıkları uzmanı olarak hekimlik görevine devam etmektedir. 

Ayrıca,  Türkiye Ruh ve Sinir Hastalıkları Uzmanları Derneği ve Türk Tabipler Birliği'nde aktif olarak çalışmaktadır. 

Güler Mocan ve Cüneyt Arkın

Cüneyt Arkın kimdir ve nerelidir? Gerçek adı ve asıl mesleği ne? Cüneyt Arkın'ın ölüm nedeni...Cüneyt Arkın kimdir ve nerelidir? Gerçek adı ve asıl mesleği ne? Cüneyt Arkın'ın ölüm nedeni...

CÜNEYT ARKIN İLE EVLENDİ

Güler Morcan, 1964'te, üniversiteden tanıştığı Cüneyt Arkın ile dünya evine girdi. Cüneyt Arkın o yıllarda henüz oyuncu değildi. Evliğinin 2'inci yılında bir kız çocuğu dünyaya geldi. Daha sonrasında bu evlilik boşanma ile neticelendi. 

Betül Cüreklibatır kimdir ve kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor? Cüneyt Arkın eşi Betül Cüreklibatır biyografisi...Cüneyt Arkın'ın ikinci eşi Betül Cüreklibatır kimdir ve kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor?

YORUMLAR 25
  • Cino 2 ay önce Şikayet Et
    Cüneyt Arkın iyiki boşanmış kendini bulmuş. Yoksa sıradan bir tabip olarak göçüp giderdi. Bizde onun filmlerinden mahrum kalırdık
    Cevapla
  • Hamza 1 yıl önce Şikayet Et
    Evlat mirastan mahrum bırakılmaz
    Cevapla
  • sezayi 1 yıl önce Şikayet Et
    baba olarak hiç arayıp sormamışsın.şimdi baba rahmetli oldu .evlatlığın aklına mirasçı olarak mı geldi?manevi müeyyideden yoksunluk maddi müeyyideden varlık devşirmek ne anlama gelir?
    Cevapla
  • Sema 1 yıl önce Şikayet Et
    Annesi babaya göstermedi çocuğu
    Cevapla
  • şahin avcı 1 yıl önce Şikayet Et
    ailenin içini biliyormusun ki böyle konuşuyorsun kardeşşş, belki de baba hiç aramadı ve çocuğunun yeni ailesini rahatsız etmesini istemedi, ki geçmiş yıllarda benzer haberler çıkmıştı gazetlerde
    Cevapla
  • muhsin 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben şahsen vasiyet işine karşıyım. Ne yapmak istiyorsan sağlığında yapmalısın. Öldüğün andan itibaren zaten o mal-mülk senin değildir. İnsanların öldükten sonrada malları üzerinde tasarruf hakkı kullanmak istemesi doğru değildir. Vereceksen sağlığında vereceksin, mal seninken.
    Cevapla
  • Sivasspor 1 yıl önce Şikayet Et
    Alper bey inssnların hakkını istemesi paraya tapmakmı oluyor.hata Cüneyt Arkın da.insan öz evladını mirasından mahrum bırakırmı.ikincisi genelleme yapmanızdada hiç doğru değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle