Cüneyt Arkın'ın oğlundan, miras kavgası iddialarına sert yanıt! "Babamın mezarı sıcakken..."

Cüneyt Arkın'ın vasiyetinin çocukları arasında miras kavgasına neden olduğu haberlerine Murat Cüreklibatır'dan yanıt geldi. Çıkan haberlere tepki gösteren Cüneyt Arkın'ın oğlu Murat Cüreklibatır iddiaları reddetti.

Cüneyt Arkın'ın oğlundan, miras kavgası iddialarına sert yanıt! "Babamın mezarı sıcakken..."
Cüneyt Arkın'ın oğlundan, miras kavgası iddialarına sert yanıt! "Babamın mezarı sıcakken..."
GİRİŞ 17.01.2023 11:35 GÜNCELLEME 17.01.2023 11:35
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Cüneyt Arkın'ın vefatından sonra ortaya çıkan miras kavgası iddiası Murat Cüreklibatır'ın açıklaması ile yeni bir boyut kazandı. Cüneyt Arkın'ın oğlu Murat Cüreklibatır aile hakkında ortaya atılan iddiaları reddetti. 

Cüneyt Arkın'ın vefatının ardından kendi el yazısı ile yazdığı vasiyeti ortaya çıkmış, miras paylaşımına ise kızı Filiz Cüreklibatır'a hiçbir şey bırakmamıştı. Mirasının tamamını oğulları ve eşi arasında paylaştıran Cüneyt Arkın'ın vasiyetine kızı Filiz Cüreklibatır itiraz etmişti.

Cüneyt Arkın'ın vasiyeti aileyi birbirine kattı! Miras paylaşımı mahkemeye intikal etti Cüneyt Arkın'ın vasiyeti aileyi birbirine kattı! Miras paylaşımı mahkemeye intikal etti

Cüneyt Arkın

MURAT CÜREKLİBATIR'DAN AÇIKLAMA

 Murat Cüreklibatır konuyla ilgili açıklamayı sosyal medya hesapları üzerinden yaptı. Açıklamada, "Asrın medyamızın bazı kuruluşları ve sayın gazetecileri haber yapmışlar. Aile içi kavgalar, birbirine girmeler, karşı karşıya gelmeler. Bazılarımız da bu haberin dolduruşuna gelip bazı üzücü yorumlar yapmış. Bu açıklamam, haberi yapanlar için değil sadece bu aileye gönül vermiş, ailemizi seven, sayan, bizleri gördüklerinde gözlerinden o güzel gülümsemeyi hiç eksik etmeyenler için" ifadeleri kullanıldı. 

Cüneyt Arkın ve oğulları

"BİZİM İÇİN PARAYI DEĞERLİ KILAN ÜZEREİNDEKİ ATATÜRK RESMİDİR"

Murat Cüreklibatır açıklamasında "Babamın mezarı elleri gibi hala sıcacıkken, son gecesinde hastaneye yetiştirilirken üzerindeki eski püskü, kollarında delikleri olan hırkası, üzerindeki baba kokusuyla karşımızda asılıyken, masasının üzerinde el yazısı son şiirleri hala dururken, odasını toparlarken bulduğum, 20 sene önce bana yazdığı, ne kadar özlediğini anlatan ama neden göndermediğini asla bilemeyeceğim mektubu 6 aydır her gün okurken, para için kavga. Para. Parayı bizim için değerli kılan sadece üzerindeki Atatürk resmidir." şeklinde konuştu. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 34
  • Stfnya 1 yıl önce Şikayet Et
    Yav he he
    Cevapla
  • sst 1 yıl önce Şikayet Et
    parayı değerli kılan atatürkün resmidir onun için mi o dolarlar :))))) biraz samimi olun yeter
    Cevapla
  • Asım 1 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk resminin kendileri için Ne manaya geldiğini açıklasın da, içinde, derinliklerde yatan gerçek zihniyetini anlayalım. Mesela ben; "İstikbal Göklerdedir(K.Atatürk)" denildiğinde, iha, siha, Kızıl Elma, MMU ve Türkiye Uzay Sanayi aklıma geliyor. Lafı uzatmadan, Herkes kendisini bir sınasın bakalım.
    Cevapla
  • Ben 1 yıl önce Şikayet Et
    Cüneyt Arkın'ın çocukları için söylemiyorum. Fakat bir yerde duymuştum. "kardeşlik mirası paylaşmaya başlayıncaya kadardır." diye. Buna inanmamı sağlayan o kadar nedenim var ki! Uğurlarına canınızı rahatça feda edecekleriniz bir anda karşınıza dikiliyor.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz 3 kardeşiz aramızda hep bir resmilik olmuştur. Bayramdan bayrama görüşürüz, annem babam öldüğünde hiç miras kavgamız olmadı..parayı 3 e bolduk. Gayrimenkullerin de değerini hesaplattik. 3 e bolduk abim isteyen istediğini alsın dedi.ben seçti,küçük kardeşim seçti ,son kalan da onun oldu...kimse bana haksızlık oldu demedi..
    Cevapla
  • Miras 1 yıl önce Şikayet Et
    Miras islam hukukuna göre pay edilir. Erkeğe iki kız çocuğa bir hesapları vardır ona göre paylaşılır. Hakkına razı olmayan hak yiyen , fazla alan haram yemiş olur
    Cevapla
  • Eskipazar 1 yıl önce Şikayet Et
    tuğrul bey,Kur'an nasıl tersini söylüyor ?Açıklar mısınız?Ansiklopedi den mi okudun?
    Cevapla
  • tugrul 1 yıl önce Şikayet Et
    kuran bunun tersini soyler. kadınların sayısına gore bolunur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bombalı saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı yakalandı
Müsavat Dervişoğlu dönemi İYİ Parti'ye iyi gelecek mi?