Kadir Ezildi kimdir ve aslen nerelidir? Kadir ezildi kaç yaşında? Asıl mesleği ne?

Temizlik Avcıları programı ile ünlenen Kadir Ezildi'nin hayatı da bir hayli dikkat çekici. Şimdilerde Fox Tv ekranında yayınlanan En Hamarat Benim isimli yarışma programını sunan Kadir Ezildi'nin yaşı ve nereli olduğu merak konusu oldu. Ayrıca Kadir Ezildi'nin asıl mesleği de oldukça merak edildi. İşte, araştıranlar için Kadir Ezildi biyografisi...

Kadir Ezildi kimdir ve aslen nerelidir? Kadir ezildi kaç yaşında? Asıl mesleği ne?
Kadir Ezildi kimdir ve aslen nerelidir? Kadir ezildi kaç yaşında? Asıl mesleği ne?
GİRİŞ 16.08.2022 13:01 GÜNCELLEME 16.08.2022 13:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kadir Ezildi, 19 Mart 1995'te Konya'da dünyaya geldi. Aslen Konyalı'dır. Anne tarafından ise Bayburtlu'dur. Şimdilerde 27 yaşındadır. 

Anne ve babası ayrıldıktan sonra annesi ve kardeşi ile yaşamaya başladı. Hayatına ailesi ile birlikte İstanbul'da devam etmektedir.

Eğitim hayatının ardından bir hastanede depo görevlisi ve arşiv sorumlusu olarak çalışmaya başladı. Asıl mesleği arşiv sorumlusudur. Küçük yaşlardan itibaren temizlik konusundaki titizliği ile dikkatleri üzerine çekti. Öyle ki, bu yönü haberlere konu oldu. Bu titizlik ileride onunun mesleki hayatına yön verecekti.

Kadir Ezildi

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Kadir Ezildi, çektiği videolarla adından söz ettirdi. Kısa süre içinde keşfedilen Ezildi, TLC'de yayınlanan Temizlik Avcıları programını yer almaya başladı. 2019'da başladığı bu programa 2 sezon boyunca devam etti. 

Daha sonra Fox Tv ekranında yayınlanan Temizlik Benim İşim isimli yarışma programını sunmaya başladı. Ardından da en Hamarat Benim ismiyle program sunmaya devam etti.

Ağustos 2021'de başlayan en Hamarat Benim yarışma programını sunmaya hala devam etmektedir. Ayrıca çok sayıda reklam filminde boy gösterdi. 

Kadir Ezildi biyografisi

KADİR EZİLDİ SUNDUĞU PROGRAMLAR

  • Temizlik Avcıları

  • Temizlik Benim İşim

  • En Hamarat Benim

Kadir Ezildi sunduğu programlar

YORUMLAR 1
  • gulu 18 saat önce Şikayet Et
    uygulamalar ol kadir ezildi
    Cevapla