Masterchef Metin kimdir ve nerelidir? Masterchef Metin neden elendi?

Yaptığı bir hatadan kendisini sorumlu tutarak Masterchef All Star'a veda eden MasterChef Metin ile ilgili detaylar araştırılmaya başlandı. Peki Masterchef Metin kimdir? İşte, Masterchef Metin'in bilinmeyen hayatı...

Masterchef Metin kimdir ve nerelidir? Masterchef Metin neden elendi?
Masterchef Metin kimdir ve nerelidir? Masterchef Metin neden elendi?
GİRİŞ 30.10.2023 09:20 GÜNCELLEME 30.10.2023 09:20
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Masterchef Metin 1998'de Bolu'da dünyaya geldi. Tam adı Metin Yavuz'dur. Aslen Bolu Mengen'in emirler Köyü'ndendir. Aşçı bir dedenin torunu ve yine aşçı bir babanın evladıdır. Şimdilerde 25 yaşındadır. 

İlk, orta ve lise öğreniminin ardından aşçılık mesleğine yöneldi. 2014'te mesleğe atıldı ve alanında başarı kaydetti. 2019'da Ulusal Genç Şefler Yarışması'na katıldı. Bu yarışmada birincilik elde etti. Yine 2019'da bir yemek yarışması kapsamında Türkiye'yi Kanada'da temsil etti. 

Metin Yavuz

2015'ten beri bir otelin restoranında aşçılık yapmaktadır.

 MASTERCHEF'E KATILDI

Mutfak alanında kendisini geliştirmek isteyen Metin Yavuz, hedefleri doğrultusunda MasterChef 2022'ye katıldı. Jüri karşısında hünerlerini sergiledi ve takdir topladı. Somer Şef'ten evet, Danilo Şef'ten hayır ve Mehmet Şef'ten evet aldı. 2 evetle MasterChef yolculuğuna adım attı. 

Masterchef Metin

ANA KADROYA DAHİL OLDU

MasterChef Metin, yarışmada 3'lü düellolarda mücadele etti ve bir üst tura çıkmayı başardı. Ardından ana kadronun belli olacağı turda başarı sağladı. Yarışmanın, 1 Haziran 2022'de TV8 ekranında yayınlanan bölümünde ana kadroya dahil oldu. Ana kadroya dahil olan ilk isim oldu. 

ŞAMPİYON OLDU

Metin Yavuz başarılı bir sezonun ardından Masterchef 2022 şampiyonu oldu. 

ALL STAR YOLCULUĞU

Metin Yavuz, Masterchef All Star'daki yolculuğuna başarılı bir şekilde devam ederken, bir oyunda yaptığı hatadan kendisini sorumlu tutarak, kendi Masterchef yolculuğuna son verdi. 

Masterchef'te görülmemiş eleme: 'Kasti bir şey olduğunu düşünüyoruz'Masterchef'te görülmemiş eleme: "Kasti bir şey olduğunu düşünüyoruz"

YORUMLAR 8
  • SİNAN 4 ay önce Şikayet Et
    Metin Şef Tanya elenmesin diye kendini eleyerek büyük bir öz veride bulunmuştur.
    Cevapla
  • Erdoğan atacan 4 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun sana sen gönüllerin şampiyonusun.
    Cevapla
  • Vedat 4 ay önce Şikayet Et
    Potaya giren Tahsin olması gerekir Başkasının tabağıma el sürdüğüiçinbence
    Cevapla
  • GÜRSEL MUSTAFAOĞLU 4 ay önce Şikayet Et
    Metin sen adamsın adam. Helal olsun sana. Tekrar dönmesini dört gözle bekliyoruz
    Cevapla
  • Baykoç 4 ay önce Şikayet Et
    Metin seni kutluyorum. Seni anlatacak kelime bulamıyorum. Vicdan en önemli hakemdir. Vicdanının sesini dinleyip doğru olanı yaptın. Allah yolunu açık etsin inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle