Masterchef tarihinde böyle gece görülmedi! "Kasti bir şey olduğunu düşünüyoruz"

Masterchef All Star eşine az rastlanan bir eleme gecesiyle gündeme geldi. Cumhuriyetin 100'üncü yılına özel yaptığı pastayla mücadele eden yarışmacılardan 4 isim son oyunda yarışıyor. Peki kim elendi? Metin mi, Barbaros mu, Batuhan mı yoksa Tanya mı?

Masterchef tarihinde böyle gece görülmedi! "Kasti bir şey olduğunu düşünüyoruz"
Masterchef tarihinde böyle gece görülmedi! "Kasti bir şey olduğunu düşünüyoruz"
GİRİŞ 04.11.2023 20:28 GÜNCELLEME 04.11.2023 20:29
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

TV8'in fenomen yarışma programı Masterchef All Star'da geçtiğimiz hafta Azize'nin elenmesi seyirciyi bir hayli üzmüştü. Bu haftaki oyuncuların sonucunda ise kendi sezonunda şampiyon ve finalist olan isimler potada kalma mücadelesi verdi.

29 Ekim Pazar günü, Masterchef'te yeni veda gecesi yaşandı. Son 5 yılın efsanesi olarak TV8 ekranında izleyici ile buluşan yemek yarışmasında bu hafta 7 kişi potada yarıştı. Gecenin sonunda bir yarışmacı hayallerine veda etti.

HAFTANIN KAZANANI KIRMIZI TAKIM OLDU

Bu hafta Mavi takım kaptanlığını kazanan isim Cemre oldu. Kırmızı Takım'ın kaptanlığını yapan yarışmacı ise Dilara oldu.  Tüm hafta boyunca yapılan yarışmaların ardından haftanın kazananı 3-0 skor ile Mavi takım oldu.

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununun galibi olan Maviı takım oldu. Yenilgi yaşayan Kırmızı takım içerisinde yapılan bireysel dokunulmazlık oyununda Cemre dokunulmazlık aldı ve Metin'i eleme adayı olarak belirledi. Takımda yapılan oylama neticesinde ise Barbaros potaya gitti.

İkinci dokunulmazlık oyununda ise bu kez kazanan Mavi takım oldu. Kırmızı takımdaki bireysel dokunulmazlığı Esra alarak potaya Batuhan'ı gönderi. Takım içindeki oylamadaki en yüksek oyu ise Tanya aldı. 

Haftanın son dokunulmazlık oyununu kazanan Kırmızı takım oldu. Mavi takım içinde yapılan dokunulmazlık oyununda Kıvanç kazandı ve Kıvanç potaya Cemre'yi gönderdi. Oylama sonunda ise Esra eleme adayı oldu. 

Tüm haftanın sonunda ise bireysel bir oyun oynandı. Oyununun sonucunda en başarısız tabağı yaparak 7'inci olarak potaya giden isim ise Tahsin oldu. 

  • Metin

  • Barbaros

  • Batuhan

  • Tanya

  • Cemre

  • Esra

  • Tahsin

Potanın ilk turundan çıkan isimler ise, Cemre, Esra ve Tahsin oldu. 

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ? (29 EKİM)

Bu hafta Masterchef'e veda eden isim Metin oldu. Metin Yavuz'un Tanya'nın elenmemesi için bilerek elendiği düşünülürken, Somer Şef'in "Kasti bir şey olduğunu düşünüyoruz" cümleleri geceye damga vurdu. 

Masterchef Metin kimdir ve nerelidir? Masterchef Metin kaç yaşında? BiyografisiMasterchef Metin kimdir ve nerelidir? Masterchef Metin kaç yaşında? Biyografisi

METİN-TANYA OLAYI NE?

7 kişinin yarıştığı eleme potasının ilk turunda, yarışmacılar yaptıkları pastanın bir takım malzemelerini buzdolabına kaldırmak durumunda kaldı. Esra, Tahsin, Metin ve Tanya bir buzdolabına tabakları koyunca, karışıklık yaşandı. Yapılan incelemenin ardından Metin'in yanlışlıkla Tanya'nın tabağını aldığı ortaya çıktı.

Bunun sonucunda Metin başkasının tabağını aldığı için, Tanya ise kurallar gereği tabağına isminin yazılı olduğu etiketi yapıştırması gerekirken yapıştırmadığı için ceza aldı ve tabakları değerlendirme dışında kaldı. 

Metine ve Tanya direk olarak son 4 yarışmacının yarıştığı son oyuna kaldı. Bu durum karşısında Metin, Tanya'nın son oyuna direk olarak gitmesinden girmesinden kendisini sorumlu tuttu. 

Stüdyodaki görevliden rica ederek Tanya'nın arkasındaki tezgaha geçti. Oyun boyunca bir yandan yemeğini yapan diğer yandan Tanya'nın yaptığı tabağı inceleyen Metin, Tanya'nın tabağındaki eksiklikleri fark edince, kendi ürünlerini bilerek yanlış çıkardı. 

Metin, elendikten sonra ise kul hakkı yemek istemediğini, Tanya'nın kendisi yüzünden elenmesinin vicdanını rahatsız edeceğini söyledi ve yarışmaya veda etti. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 62
  • Canan 5 ay önce Şikayet Et
    Bence Tahsin Sergen Dilara birde barış aşırı labuali ve simariklar metinin elenmesinde tek suçlu Tahsin onun diskalifiye olması lazımdı hepsi ukala seflerde yanlı davraniyorlar
    Cevapla
  • Berna 5 ay önce Şikayet Et
    Ben Cemrenin yerinde olsam yarışmayı bırakırım resmen planllanarak yapılmış herşey Faturasınıda cemreye çıkarıyorlar Kendileri yazıp oynuyor Seyretmiyorum artık
    Cevapla
  • Zeynep . 5 ay önce Şikayet Et
    Aynen yapılan her şeyin faturası Cemreye kesiliyor, Çünkü O 2019 Şampiyonu orda bir kaç kişi örgüt halinde, onu hazmedemeyip, Cemreyi yıldırmak istiyorlar.
    Cevapla
  • Mahmut 5 ay önce Şikayet Et
    Cemre kim
    Cevapla
  • Mustafa Yardımcı 5 ay önce Şikayet Et
    Bence Metin adamlığını gösterdi ve bilerek elenmek için ne gerekiyorsa yaptı bu durumdan şeylerde bence hatalı kamera kayıtlarına baktılar ama dürüstçe karar vermediler bence Metin tekrar yarışmaya dönmesi için gereken yapılmalı
    Cevapla
  • remzi 5 ay önce Şikayet Et
    şeflere uyarı yok mu. çok taraflar AYIP
    Cevapla
  • Oya Gürcan 5 ay önce Şikayet Et
    Bence de tahsin hatalı.netine yazık oldu.biketek elendi.tahsin tanyaya ben bunu burdan alıp yukarita koyuyorum ditor vaskasinin tabağiba niya dokunuyor.gel jendin al yujarita koy demek getekirdi.tahsinin tabağını da değerkwndirmeye almamak ferekurdi haksizlık olmuş veb esrayı ce dikarayı secmiyoeum.sanki esra kapalı değil.yüzunde ful makyaj varmtakma kirpikker ne oluyoruz ta.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı