Sinan Akçıl' 100. yıl konseri vermeyişini şöyle açıkladı: Filistin hassasiyetimiz...

Ünlü müzik adamı Sinan Akçıl, meslektaşlarının aksine bu sene Cumhuriyet'in 100'üncü etkinliklerinde konser vermemeyi tercih etti. Konuya ilişkin açıklama yapan Sinan Akçıl'ın "Filistin'e duyduğumuz hassasiyetimiz" sözleri ise sosyal medyada gündem oldu.

 Sinan Akçıl' 100. yıl konseri vermeyişini şöyle açıkladı: Filistin hassasiyetimiz...
Sinan Akçıl' 100. yıl konseri vermeyişini şöyle açıkladı: Filistin hassasiyetimiz...
GİRİŞ 03.11.2023 15:11 GÜNCELLEME 03.11.2023 15:12
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

2011'den beri gerek yazdığı şarkı sözleriyle gerek yaptığı bestelerle Türk müziğinin içinde yer alan Sinan Akçıl Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamalarında konser vermemeyi tercih etti.

29 Ekim'de kutlamaların yapıldığı sırada sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili açıklama yapan Sinan Akçıl, konser vermemesinin nedeninin 'Filistin'e duymuş olduğu hassasiyet' olarak açıkladı.

Sinan Akçıl

Ünlü şarkıcı, açıklamasında, Kudüs'te yapılan zulüm sona erip normale döndükten sonra bu özel günün daha büyük bir coşku ile kutlanacağını ifade etti. İşte Sinan Akçıl'ın twitter üzerinden yaptığı o açıklamalar...

"Ben 100. yıl konserini yapmıyorum Filistin'e duyduğumuz hassasiyetten dolayı. Sultangazi, Kahramankazan, Bağcılar ilçelerimizin değerli başkanları ile konuştuk. Bu zulüm normale dönünce daha da coşkuyla yapacağız 100. yıl konserlerimizi inşallah." 

"Şunu açıkça söylemek istiyorum ki; bu sene gerçekleşen Kültür Yolu konserleri özellikle Anadolu ayakları İstanbul'da yapılan 100. yıl konser etkinliklerinden daha kalabalıktı ve sahne olacak daha görkemliydi. Seneye bekleriz kendi gözlerinizle görmeye. Biraz daha çaba ile 101'inci yılda İstanbul'da çok daha güzel kutlamalar olacaktır inanıyorum"

Sinan Akçıl'ın bu açıklamaları bazıları tarafından büyük bir takdir ile karşılanırken, bir diğer bazılarının eleştirilerinin odak noktası oldu. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 73
  • Zeynep 5 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun sana Türkiye seninle gurur duyuyor.. çocuklar ölüyor ne kutlaması
    Cevapla
  • Rumuz 5 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun Sinan bey hassasiyetine dolayı tebrik ederim
    Cevapla
  • Yahya 5 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun be kardeşim
    Cevapla
  • Özgür Filistin! 5 ay önce Şikayet Et
    Herşeyi bi kenara bırak dili dini ırkı önce insanlığını sorgula bir yerde insanlar katledilirken bebekler çocuklar ölürken senin acıyla dalga geçer gibi hoplaya zıplaya eğlenmen insanlık dışı! Adam kendince mantıklı bişey yapmış tebrik edip susmak yerine hemen vatan millet deyip arayı karıştırma! Sizin gibiler yüzünden bu ülke dindar ve laikler diye ikiye bölündü insanlık bitti!
    Cevapla
  • Neşe 5 ay önce Şikayet Et
    Talihsiz bir açıklama yapmış… şaşırdım
    Cevapla
  • Cihad 5 ay önce Şikayet Et
    Senin gibi laik kafalar anlamaz...
    Cevapla
  • Nusret 5 ay önce Şikayet Et
    Neden
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
En sevilen serilerden biriydi: Tamamen elektrikli oldu! İşte fiyatı ve özellikleri...
"Bu adamlar  Erdoğan’a niye bu kadar hakaret ediyor Fatih?"