Masterchef Dilan kimdir ve nerelidir? Masterchef Dilan elendi mi?

MasterChef 14. yarışmacısı Dilan Karataş oldu. Enerjisi ve sempatik tavırları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Masterchef Dilan 2022 sezonuna damga vuran isimler arasına girdi. Bunun üzerine Masterchef Dilan'ın aslen nereli olduğu ve yaşı merak edildi. İşte, araştıranlar için Masterchef Dilan biyografisi...

Masterchef Dilan kimdir ve nerelidir? Masterchef Dilan elendi mi?
Masterchef Dilan kimdir ve nerelidir? Masterchef Dilan elendi mi?
GİRİŞ 12.09.2022 10:08 GÜNCELLEME 12.09.2022 10:08

Masterchef Dilan 2002'de İstanbul'da dünyaya geldi. Soyadı Karataş'tır. Aslen Malatyalı, Yeşilyurtlu'dur. Şimdilerde 20 yaşındadır. 

Masterchef Burak Kaya kimdir? Masterchef Burak'ın asıl mesleği ne? Masterchef Burak Kaya kimdir? Masterchef Burak'ın asıl mesleği ne?

Dilan Karataş

İlk, orta ve lise öğreniminin ardından üniversiteye devam etti. Bir yandan üniversite eğitimine devam ederken diğer yandan da aşçılık mesleğine başladı. Masterchef yarışmacılarından bir diğeri olan Metin Yavuz'un da öğrencisidir. 

Masterchef Metin kimdir ve nerelidir? Masterchef Metin kaç yaşında? Masterchef Metin Yavuz biyografisiMasterchef Metin kimdir ve nerelidir? Masterchef Metin Yavuz biyografisi

Asya mutfağında çalışmaktadır. Sushi konusunda da oldukça tecrübelidir. 

Masterchef Dilan Karataş

MASTERCHEF ANA KADROYA DAHİL OLDU

Dilan Karataş, hayallerini gerçekleştirebilmek ve başarı sağlayarak kız çocuklarına örnek olabilmek adına Masterchef 2022'ye katıldı. Daha ilk turdan jüri üyelerini etkilemeyi başardı ve önlüğü giydi.

Ardından katıldığı 3'lü düellodaki başarısı ile rakiplerini ardında bırakmayı başardı. Sonrasında ana kadroya kalma hususunda mücadele veren Masterchef Dilan, hedefine ulaştı. Böylece Masterchef 2022'nin ana kadrosuna dahil olan 14'üncü isim oldu. 

MASTERCHEF DİLAN ELENDİ Mİ?

Masterchef Dilan, yarışmanın 11 Eylül akşamında yayınlanan bölüünde potada son 3'te yarıştı. Vural ve Melih ile mücadele eden Dilan Karataşelendi. Yerine ise Atike Bozkaya yarışmaya dahil oldu. 

Masterchef Atike kimdir? Atike Bozkaya biyografisi...Masterchef Atike kimdir? Atike Bozkaya biyografisi...

Masterchef Dilan

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL