Masterchef Burak Kaya kimdir? Masterchef Burak'ın asıl mesleği ne? Burak Kaya biyografisi

Masterchef 2022 kadrosuna dahil olan Burak Kaya, tavırları ve başarılarıyla göz doldurmayı başardı. Peki Masterchef Burak Kaya kimdir? Somer Şef'in övgülerini alan Masterchef Burak Kaya'nın kariyeri merak edildi. Birçok kullanıcı Masterchef Burak'ın asıl mesleğinin ne olduğunu merak etti. İşte tüm detaylar...

Masterchef Burak Kaya kimdir? Masterchef Burak'ın asıl mesleği ne? Burak Kaya biyografisi
Masterchef Burak Kaya kimdir? Masterchef Burak'ın asıl mesleği ne? Burak Kaya biyografisi
GİRİŞ 16.09.2022 08:54 GÜNCELLEME 16.09.2022 08:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Masterchef Burak Kaya, 2022-2023 sezonunun dikkat çekici isimlerinden. Hakkında çok fazla bildi bulunmayan Masterchef Burak'ın kariyeri ve hayatı merak edildi. 

Masterchef Burak, İstanbul'da ikamet etmektedir. Eğitim hayatının ardından aşçılık yapmaya başladı. 2006'da ünlü Şef Max'ten mutfak eğitimi aldı. 7 sene boyunca bu mesleğe ara veren Burak Kaya, bu süre zarfında oyunculuk yaptı. Asıl mesleği oyunculuktur.

Masterchef Kaan kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Kaan nereli?Masterchef Kaan kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Kaan nereli?

Burak Kaya

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Masterchef Burak, çektiği komik videolarla da tanınmaktadır. Bir Hollywood filminde oyunculuk performansı sergilemiştir. Ayrıca, çok sayıda reklam ve tanıtım filminde rol aldı. 

Masterchef Burak kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Burak Revanbahş nereli?Masterchef Burak kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Burak Revanbahş nereli?

Masterchef Burak Kaya

MASTERCHEF ANA KADROYA DAHİL OLDU

Masterchef Burak Kaya, MasterChef 2022'ye katıldı. Katıldığı ilk turdan itibaren başarılı tabaklara imza attı ve jüriden 3 evet alarak yarışmaya dahil oldu. Ardından 3'lü düelloda da başarı sağlayan Masterchef Burak, sonraki turda seviye atladı ve 15 Ağustos Pazartesi akşamı TV'de yayınlanan bölümde yarışmanın ana kadrosuna dahil oldu. 

Masterchef Yağız kimdir ve nerelidir? Masterchef Yağız kaç yaşında? Masterchef Yağız Özçelik biyografisiMasterchef Yağız kimdir ve nerelidir? Masterchef Yağız kaç yaşında? Masterchef Yağız Özçelik biyografisi

Masterchef Burak Kaya biyografisi

YORUMLAR 1
  • Koç 1 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler başarılar çok seviyorduk kendisini önü açık olsun inşallah Allah gönlüne göre versin seflerimizi çok tebrik ederim Burak kayaya iyi davrandılar severek izliyorum
    Cevapla