Masterchef Burak Revanbahş kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Burak Revanbahş elendi mi?

Masterchef Burak Revanbahş'ın elenip elenmediği merak edildi. Tavırları ile ön plana çıkmayı başaran Masterchef Burak Revanbahş başarılı tabakları ile adından söz ettirdi. Peki Masterchef Burak kaç yaşında? İşte merak edenler için, Masterchef Burak kariyeri ve hayatı hakkında tüm bilinmeyenler.

Masterchef Burak Revanbahş kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Burak Revanbahş elendi mi?
Masterchef Burak Revanbahş kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Burak Revanbahş elendi mi?
GİRİŞ 14.11.2022 00:18 GÜNCELLEME 14.11.2022 00:18

MasterChef Burak 1996'da İstanbul'da dünyaya geldi. Soyadı Revanbahş'tır. Şimdilerde 26 yaşındadır. 

Burak Revanbahş, ilk ve orta öğreniminin ardından Etiler Otelcilik Turizm Meslek Lisesi’ni başarı ile tamamladı. Daha sonra Yeditepe Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'nden mezun oldu. Akademik anlamda da yoluna devam etmek istedi ve yüksek lisansa devam etti. Şimdilerde yüksek lisans yapmaktadır. 

Masterchef Tayfun kimdir ve aslen nerelidir? Masterchef Tayfun Genç biyografisiMasterchef Tayfun kimdir ve aslen nerelidir? Masterchef Tayfun Genç biyografisi

Burak Revanbahş

İstanbul'da ikamet eden MasterChef Burak, çok küçük yaşlardan itibaren mutfağa ilgi duymaya başladı. Henüz 5 yaşında ilk yumurtasını kıran Revanbahş, 11 yaşından beri mutfakta aktif olarak boy göstermektedir.

Üniversite mezuniyetinin ardından aşçılık yapmaya başladı. 4 seneden beri profesyonel olarak aşçılık görevini yürütmektedir. 

Masterchef Fatma Nur kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Fatma Nur hastalığı ne? Fatma Nur Uçar biyografisiMasterchef Fatma Nur kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Fatma Nur hastalığı ne? Fatma Nur Uçar biyografisi

Masterchef Burak

MASTERCHEF ANA KADROYA DAHİL OLDU

Burak Revanbahş, MasterChef 2022'ye katıldı. İlk turda Mehmet Şef'ten hayır, Danilo Şef'ten evet, Somer Şef'ten ise evet aldı ve yarışmaya dahil oldu. İkinci turda 2 rakibini de eledi ve bir üst tura yükseldi. Yarışmanın 12 Ağustos Cuma günü yayınlanan bölümünden öteki yarışmacılardan daha başarılı bir tabağa imza atan Burak, MasterChef 2022'nin ana kadrosuna dahil oldu. Burak Revanbahş, Masterchef ana kadrosuna dahil olan 11'inci isim oldu. 

Masterchef Yağız kimdir ve nerelidir? Masterchef Yağız kaç yaşında? Masterchef Yağız Özçelik biyografisiMasterchef Yağız kimdir ve nerelidir? Masterchef Yağız kaç yaşında? Masterchef Yağız Özçelik biyografisi

MASTERCHEF BURAK REVANBAHŞ ELENDİ Mİ?

Burak Revanbahş 13 Kasım'da ekrana gelen bölümde rakipleri Görkem ve Barışa'a karşı elendi. 

Masterchef Burak 2022

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL