Masterchef Vural kimdir ve nerelidir? Masterchef Vural elendi mi?

Masterchef veda eden yarışmacının ardından, yarışa dahil olan isim Vural Burnaz oldu. Peki Masterchef Vural kimdir? Yedek kadroda başarı sağlayarak ana kadroya dahil olan Masterchef Vural'ın nereli olduğu da merak konusu oldu. İşte, araştıranlar için Masterchef Vural biyografisi...

Masterchef Vural kimdir ve nerelidir? Masterchef Vural elendi mi?
Masterchef Vural kimdir ve nerelidir? Masterchef Vural elendi mi?
GİRİŞ 25.09.2022 23:01 GÜNCELLEME 26.09.2022 01:01

Masterchef Vural 1995'te dünyaya geldi. Soyadı Burnaz'dır. aslen Sakaryalı'dır. Şimdilerde 27 yaşındadır.

Eğitim hayatına devam ederken diğer yandan da mutfakta kendini geliştirmeye başladı. İlk mutfak deneyimini ilk kez 13 yaşında yaşadı. Yıllar içinde sektörde kendini gösterdi. Çeşitli cafelerde görev yaptı. Profesyonel anlamda 8 yıldır aşçılık yapmaktadır. 

Masterchef Görkem kimdir ve nerelidir? Masterchef Görkem Ünal biyografisiMasterchef Görkem kimdir ve nerelidir? Masterchef Görkem Ünal biyografisi

Vural Burnaz

MASTERCHEF'E KATILDI

Vural Burnaz, Masterchef 2022'ye katıldı. İlk turda karides tartar yapan yarışmacı 2 evet, 1 hayır (Somer Şef ve Mehmet Şef2ten evet, Danilo Şef'ten hayır) alarak yarışmaya dahil oldu. 3'lü düelloda da başarı sağladı ve bir üst tura çıktı. Ana kadroya kalma mücadelesi verdi ancak yedek kadroya kaldı. 

Masterchef Vural

MASTERCHEF ANA KADROYA DAHİL OLDU

Masterchef Vural, yedeklerden ana kadroya dahil olabilmek için yarıştı. Yarışmanın 3 Eylül akşamı yayınlanan bölümünde en başarı tabağı yapan Vural Burnaz, ana kadroya yedeklerden dahil olan 2'inci yarışmacı oldu.

En son elenen Onur Biçim'in yerine ana kadroda yerini aldı. 

MASTERCHEF VURAL ELENDİ Mİ?

Bu hafta son 3'lü potada yarışan Masterchef Vural Fatmanur ve Görkem ile mücadele ediyor. Masterchef Vural'ın elenip elenerek yarışmaya veda etti. 

Masterchef Onur Biçim kimdir? Masterchef Onur elendi mi?Masterchef Onur Biçim kimdir? Masterchef Onur elendi mi?

Masterchef Vural Burnaz

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL