O Kız 'Ozan' Cengiz Orhonlu kimdir? Cengiz Orhonlu kimin torunu? Cengiz Orhonlu dizileri…

O Kız dizisinin Ozan'ı Cengiz Orhonlu seyircide merak uyandırdı. Peki Cengiz Orhonlu kaç yaşında? İşte biyografisi...

O Kız 'Ozan' Cengiz Orhonlu kimdir? Cengiz Orhonlu kimin torunu? Cengiz Orhonlu dizileri…
O Kız 'Ozan' Cengiz Orhonlu kimdir? Cengiz Orhonlu kimin torunu? Cengiz Orhonlu dizileri…
GİRİŞ 25.09.2022 18:13 GÜNCELLEME 25.09.2022 18:13

Cengiz Orhonlu 1994'te İstanbul'da dünyaya geldi. Ünlü ses sanatçısı Kamuran Akkor'un torunudur. Şimdilerde 28 yaşındadır. 

Kamuran Akkor ve Cengiz Orhonlu

Erkan Petekkaya kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nereli? Erkan Petekkaya dizileri...Erkan Petekkaya kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nereli? Erkan Petekkaya dizileri...

İlk, orta ve lise öğreniminin ardından Güzel Sanatlar Fakültesi'nden mezun oldu. Tiyatroya ışık asistanı olarak başladı. Zaman içinde ışık tasarımcısı olarak görev yaptı. Birçok tiyatro oyununda ışık tasarımcısı olarak yer aldı. 

Zaman içinde sahnede oyunculuk performansı göstermeye başlayan Orhonlu, çok sayıda tiyatro oyununda boy gösterdi. Ayrıca tiyatro alanında birçok ödül aldı. Ayrıca Kasta Sahne'de koordinatörlük de yaptı.

Cengiz Orhonlu

Ekran karşısında oyunculuk yapmaya başlaması ise 2013 yapımlı sinema filminde gerçekleşti. Ardından 2019'da Arka Sokaklar dizisinde yer aldı. Şimdilerde ise Kanal D ekranında seyirci ile buluşan O Kız dizisinde oynamaktadır. Dizide Ozan karakterine hayat vermektedir. Bu dizi Cengiz Orhonlu'dur başrol olduğu ilk televizyon projesidir. 

O Kız dizisi oyuncuları kimdir? O Kız konusu ne? O Kız dizisi hangi gün?O Kız dizisi oyuncuları kimdir? O Kız konusu ne? O Kız dizisi hangi gün?

Oyuncu Cengiz Orhonlu

O Kız 'Zeynep' Dilin Döğer kimdir? Dilin Döğer kaç yaşında? Dilin Döğer oynadığı diziler...O Kız 'Zeynep' Dilin Döğer kimdir? Dilin Döğer kaç yaşında? Dilin Döğer oynadığı diziler...

CENGİZ ORHONLU OYNADIĞI DİZİLER

  • 2013 - Bensiz (sinema filmi)

  • 2019 - Arka Sokaklar (dizi)

  • 2022 - O Kız (dizi)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL