Seçkin Piriler kimdir ve ne iş yapıyor? Survivor Seçkin neden ayrıldı?

Seçkin Piriler Survivor 2023'e katılmasının Acun Ilıcalı tarafından açıklanmasının ardından gündem oldu. Peki Seçkin Piriler kimdir? Seçkin Piriler'in hayatı ve kariyeri merak edildi. İşte, araştıranlar için Seçkin Piriler biyografisi...

Seçkin Piriler kimdir ve ne iş yapıyor? Survivor Seçkin neden ayrıldı?
Seçkin Piriler kimdir ve ne iş yapıyor? Survivor Seçkin neden ayrıldı?
GİRİŞ 23.01.2023 17:26 GÜNCELLEME 23.01.2023 17:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Seçkin Piriler 29 Aralık 1980'de İstanbul'da dünyaya geldi. Şimdilerde 41 yaşındadır. 

İlk ve orta öğreniminin ardından liseden mezun oldu. Lise diplomasını aldıktan sonra 1998'de 'Elite Model Look' yarışmasına katıldı. Piriler, Azra Akın'ın 1. olduğu yarışmada 2. oldu. Bu yarışma Piriler'in miladı oldu.

Yarışmanın ardından model ve mankenlik yapmaya başladı. Birçok ünlü markanın defilelerinde boy gösteren Piriler, uzun soluklu modellik macerasından sonra oyunculuğa adım attı. 

Cansu Tuman kimdir? Cansu Tuman oynadığı diziler...Cansu Tuman kimdir? Survivor yarışmacısı Cansu Tuman oynadığı diziler...

Seçkin Piriler

İlk oyunculuk deneyimini 2005'te Hababam Sınıfı Askerde sinema filmi ile yaşadı. Aynı yıl içinde birkaç filmde daha oyunculuk performansı sergiledi. En son Çılgın Dersane filmi ile kamera karşısına geçti. Ayrıca birçok reklam filmi ve müzik klibinde de oynadı. 

2003't de bir müzik albümü çıkaran oyuncu, Number One Tv'de müzik programında ve Cinecinema isminde bir sinema programında sunuculuk yaptı. 

Seçkin Piriler biyografisi

SEÇKİN PİRİLER FİLMLERİ

  • 2005 - Hababam Sınıfı Askerde

  • 2005 - Dağlar Dağımdır 

  • 2005 - Hababam Sınıfı 

  • 2005 - Maskeli Beşler İntikam Peşinde 

  • 2007 - Çılgın Dersane

SURVİVOR'A KATILDI

Seçkin Piriler, Survivor 2023'e katıldı. TV8'de yayınlanan yarışma programı Survivor'da yarışmacı olarak yer almaktadır. 

Barış Telli kimdir ve kaç yaşındadır? Barış Telli hayat hikayesi...Barış Telli kimdir ve kaç yaşındadır? Survivor yarışmacısı Barış Telli'nin hayat hikayesi...

Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze

SEÇKİN PİRİLER EŞİ

Seçkin Piriler 2010'da ünlü müzisyen Kaan Tangöze ile dünya evine girdi. 6 yıl boyunca süren bu evliliğinde 2 çocuk (Hakan ve Volkan isminde) sahibi oldu. Çiftin evliliği 2016'da son buldu. 

SEÇKİN PİRİLER EVLİ Mİ?

Seçkin Piriler bekardır. 

SURVİVOR SÇEKİN NEDEN AYRILDI?

Seçkin Piriler, yarışmanın hayal ettiğinden daha zor olduğunu gördüğünü bundan dolayı da yarışmadan çekilmek istediğini Acun Ilıcalı'ya bildirdi. Alınan karar doğrultusunda Survivor Seçkin yarışmaya veda etti. 

YORUMLAR 1
  • Bahadır 1 yıl önce Şikayet Et
    Adnan Oktar'ın 90'larda ki davasında meşhur olmuştu. Neden yazmadınız bunu :). Gülben Ergen , Seçkin Piriler. Yazsanıza kardeşim. :))
    Cevapla