Survivor Özgür kimdir ve kaç yaşında? Survivor Özgür biyogarfisi (2023)

Survivor 2023'te Gönüller takımında mücadele veren Survivor Özgür'ün yaşı merak edildi. Peki Survivor Özgür kimdir? İşte, merak edenler için Survivor Özgür hakkında tüm bilinmeyenler...

Survivor Özgür kimdir ve kaç yaşında? Survivor Özgür biyogarfisi (2023)
Survivor Özgür kimdir ve kaç yaşında? Survivor Özgür biyogarfisi (2023)
GİRİŞ 28.01.2023 18:37 GÜNCELLEME 28.01.2023 18:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Özgür Tetik 1975'te Yalova’da dünyaya geldi. Aslen Yalovalı'dır. Şimdilerde 48 yaşındadır. 

Çocukluk yıllarından itibaren spora oldukça ilgiliydi. Eğitim hayatına devam ederken diğer yandan da spor dallarıyla uğraşmayı ihmal etmedi. Ortaokulda basketbol oynamaya başladı. Sonraki dönemde de amatör liglerde oynadı.

1993'te kuvvet antrenörlüğü eğitimine başladı. Hem sporcu hem de antrenör olarak çalışmalar yürüttü. 2002'de ise olimpik triathlon branşında kendisini gösterdi. 

Survivor Osman Can kimdir ve kaç yaşındadır? Survivor Osman Can'ın mesleği... Survivor Osman Can kimdir ve kaç yaşındadır? Survivor Osman Can'ın mesleği...

RUNNİNG ACADEMY'İ KURDU

Tetik, 2014'te eşi Tuğba Tetik ile birlikte Running Academy’i kurdu.. Bu kurum çatısı altında profesyonel ve amatör sporcuların antrenörlüklerini yaptı. Ayrıca sporcuları ile birlikte birçok yarışmaya katıldı. 

TECHNOGYM MASTER UNVANINI ALDI

2016'da Technogym ile çalışmaya başlayan Tetik, Wellness Institute İtalya eğitim almak için gitti. Bu süre zarfında Technogym Master Trainer unvanını elde etti. Bu unvanı ile koşu eğitimleri vermektedir. 

Survivor Aziz kimdir ve kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor?Survivor Aziz kimdir ve kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor?

SURVİVOR ÖZGÜR EVLİ Mİ?

Survivor Özgür evlidir. 

SURVİVOR ÖZGÜR EŞİ

Özgür Tetik, antrenör Tuğba Tetik ile evlendi. Bu evliliği hala devam etmektedir. 

SURVİVOR'A KATILDI

Özgür Tetik Survivor 2023'e katıldı. TV8 ekranında yayınlanan Survivor'da gönüllüler takımında yarışmaya devam etmektedir. 

YORUMLAR 1
  • aksaray 1 yıl önce Şikayet Et
    özgür bey sakalınızı birazdaha uzatsanız size çok yakışacak ve altınıda düğümleyip şöyle büyük bir nazar boncuğu taksanız süper olur.
    Cevapla