Survivor 2023 şampiyonu belli oldu! Nefise mi yoksa Özgür mü?

Survivor 2023 sona erdi ve koca sezonun finali yapıldı. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor'da bu yılın finalistleri Özgür ve Nefise oldu. Yapılan oylama sonucunda kupayı kaldıran isim belli açıklandı.

Survivor 2023 şampiyonu belli oldu! Nefise mi yoksa Özgür mü?
Survivor 2023 şampiyonu belli oldu! Nefise mi yoksa Özgür mü?
GİRİŞ 14.06.2023 09:31 GÜNCELLEME 14.06.2023 10:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Survivor, tüm sezon boyunca TV8 ekranında izleyici ile buluştu. Heyecanlı anlara tanıklık eden Survivor'da sona gelindi. Survivor 2023 sona erdi ve koca bir sezonun şampiyonu belli oldu. 

Onlarca yarışmacının kıyasıya mücadele verdiği Survivor bu yıl birçok ilke imza attı. Son haftalarda da heyecanın doruk yaptığı yarışmanın finali gerçekleşti. Son ikiye kalan yarışmacılar ise Nefise ve Özgür oldu. 

Mehmet Ali Erbil'den garibanlara suşi göndermesi! Büyük tepki topladıMehmet Ali Erbil'den garibanlara suşi göndermesi! Büyük tepki topladı

Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleştirilen eğlence yarışma programının finali Kuzey Kıbrıs'ta düzenlendi. Eski yarışmacıların da katıldığı final etabında finalistler halk oylamasına çıktı. 

Survivor Özgür kimdir ve kaç yaşında? Survivor Özgür biyogarfisi (2023)Survivor Özgür kimdir ve kaç yaşında? Survivor Özgür biyogarfisi

SURVİVOR'DA KİM ŞAMPİYON OLDU? 

Survivor 2023'ün 13 Haziran Salı günü yapılan finalinde daha fazla oy alarak Şampiyon olan isim Nefise Karatay oldu. 

Survivor Nefise kimdir ve kaç yaşındadır? Survivor Nefise mesleğiSurvivor Nefise kimdir ve kaç yaşındadır? Survivor Nefise mesleği

Acun Ilıcalı'nın açıkladığı oylama sonucunda, Survivor Nefise kupayı kaldırdı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Alper 10 ay önce Şikayet Et
    bu programları izleyen kaldı mı? TV açmayın özgürleşin çıkın sokakta iki tur atın bu bile daha iyi
    Cevapla
  • Angara'lı 10 ay önce Şikayet Et
    Tamam artık Türkiye'de her şey düzelir şimdi. Tek sıkıntımız buydu onunda birincisi belli oldu.
    Cevapla
  • tselim 10 ay önce Şikayet Et
    vatana millere hayırlı olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü