Mehmet Ali Erbil'den hastaneden suşi göndermesi! Büyük tepki topladı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil yeni bir skandala daha imza attı. Hastane odasında suşi yiyen Mehmet Ali Erbil, yaptığı sosyal medya paylaşımı ile 'Garibanların yemeği' ifadesi ile dalga geçti. Tepkiler ise gecikmedi...

Mehmet Ali Erbil'den hastaneden suşi göndermesi! Büyük tepki topladı
Mehmet Ali Erbil'den hastaneden suşi göndermesi! Büyük tepki topladı
GİRİŞ 15.06.2023 09:06 GÜNCELLEME 15.06.2023 09:06
Bu Habere 102 Yorum Yapılmış

1970'ten beri medya sektöründen tanıdığımız Mehmet Ali Erbil ağızları açık bırakan bir  skandala imza attı. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafta garibanlarla dalga geçen Mehmet Ali Erbil büyük eleştirilere maruz kaldı. 

Geçtiğimiz günlerde rahatsızlanan Mehmet Ali Erbil, bir süredir hastanede tedavi altındaydı. Kısa zaman içinde toparlandığı bilinen ünlü oyuncu ve sunucunun Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşım "Yok artık" dedirtti. 

Mehmet Ali Erbil nerelidir ve kaç yaşındadır? Mehmet Ali Erbil biyografisi...Mehmet Ali Erbil nerelidir ve kaç yaşındadır? Mehmet Ali Erbil biyografisi...

Mehmet Ali Erbil

HASTANEDE SUŞİ TABAĞI

Şovmen Mehmet Ali Erbil, hastaneden bir kare paylaştı. Hastane odasından paylaştığı fotoğrafta, önünde bir Japon yemeği olan Suşi tabağı ve çeşitli soslar vardı. Fotoğrafın üzerine ise "Garibanların hastane yemeği" notunu düşmüştü. 

Mehmet Ali Erbil'in sosyal medya paylaşımı

BÜYÜK TEPKİ TOPLADI

Ünlü komedyenin garibanları tiye aldığı bu fotoğraf sosyal medya kullanıcılarını bir hayli sinirlendirdi. Fotoğraftaki 'Garibanların hastane yemeği' detayı büyük tepki topladı. 

Survivor 2023 şampiyonu belli oldu! Nefise mi yoksa Özgür mü? Survivor 2023 şampiyonu belli oldu! Nefise mi yoksa Özgür mü?

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 102
  • Namyelüs 10 ay önce Şikayet Et
    Eskiden de böyleydi şimde de böyle.Hiç bir zaman adam yerine koyamadım.
    Cevapla
  • Alper 10 ay önce Şikayet Et
    Ağır hastalık geçirdiğinde herkesten dua istemişti. Ne çabuk unutmuş. İnsanda biraz utanma olur yaşadıklarından ibret alır.
    Cevapla
  • Bizim kedi 10 ay önce Şikayet Et
    En hafif ifadeyle bu kişi görgüsüzdür. Çiğ balık yemek görgülü ve edebli olmayı gerektirmez. Çiğ balığı bizim kedi de çok seviyor.
    Cevapla
  • Cahil Birisi 10 ay önce Şikayet Et
    Hastalığı ilk defa ortaya çıkınca göz yaşlarıyla küçümsediği garibanlardan DUA istemişti. Ne kadar samimi olduğunu gördük. ÖZÜR kurtarmaz seni.
    Cevapla
  • İSMAİL YILDIRIM 10 ay önce Şikayet Et
    VAY BE Kore cadde kenarlarında - bizdeki midye gibi- satılan yiyecekler birilerine lüks gibi gelse de temelinde sokak lezzetleri.. Bir defasında Airbus a gittik VIP yemekhanesinde misafir ettiler. ikramda midye vardı.. Ya canım kardeşim TÜRKİYE de belki onbinlerce çeşit yemek varken ne işin var suşi ile midye ile.. ama insan bu YER
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bombalı saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı yakalandı
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek