Batuhan Mumcu kimdir ve aslen nerelidir? Batuhan Mumcu'nun biyografisi...

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı olarak atanan Batuhan Mumcu'nun hayatına ilişkin bilgiler oldukça merak edildi. İşte araştırma yapanlar için Mumcu'nun biyografisi...

Batuhan Mumcu kimdir ve aslen nerelidir? Batuhan Mumcu'nun biyografisi...
Batuhan Mumcu kimdir ve aslen nerelidir? Batuhan Mumcu'nun biyografisi...
GİRİŞ 02.07.2023 14:31 GÜNCELLEME 02.07.2023 14:31

Batuhan Mumcu 1983'te Erzincan'da dünyaya geldi. Aslen Erzincanlı'dır. Şimdilerde 40 yaşındadır. 

Çocukluk dönemini Erzincan'da geçiren Batuhan Mumcu, ilk, orta ve lise öğreniminin ardından Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun oldu. Daha sonra Atılım Üniversitesi'nden Siyaset Bilimi üzerine yüksek lisans yaptı. 

Akademik yolda devam etme kararı alan Batuhan Mumcu, uzmanlık aldıktan sonra ise Hacı Bayram Veli Üniversitesinde yine Siyaset Bilimi üzerine doktora eğitimini tamamladı. 

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan kimdir ve aslen nerelidir? Asıl mesleği nedir? Biyografisi... İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan kimdir ve aslen nerelidir? Asıl mesleği nedir? Biyografisi...

Batuhan Mumcu

BATUHAN MUMCU'NUN KARİYERİ

Bir yandan akademik kariyerine devam eden Batuhan Mumcu, diğer yandan da iş hayatına atıldı. Belirli bir süre özel sektörde çalışma fırsatı elde etti. Daha sonrasında ise arım, Gıda ve Hayvancılık Bakanlığına Danışman olarak atandı.

Batuhan Mumcu, 2016'da Başbakan Yardımcılığı kapsamında Özel Kalem Müdürlüğü yaptı. Bu görevine 2018'e dek devam etti. 

Ayrıca, vekaleten Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdür Yardımcısı oldu. 2018'de ise Kültür Ve Turizm Bakanlığı Özel Kalem Müdürü olarak görev yaptı. 

Aynı zamanda Galatasaray Spor Kulübü Kongre Üyesidir. Yunus Emre Vakfı Yönetim Kurulu üyeliği ve Ziraat Bankası Bosna-Hersek'in de yönetim kurulu üyeliğini yürütmektedir. 

Hamza Yerlikaya kimdir ve aslen nerelidir? Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Hamza Yerlikaya'nın hayatı...Hamza Yerlikaya kimdir ve aslen nerelidir? Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Hamza Yerlikaya'nın hayatı...

Batuhan Mumcu'nun biyografisi

BATUHAN MUMCU TEŞKİLAT DİZİSİNDE OYNADI!

Batuhan Mumcu, TRT'nin çok izlenen dizisi Taşkilat'ta rol aldı. 

KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI OLDU

Batuhan Mumcu Haziran 2023'te Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı olarak görevlendirildi. 

BATUHAN MUMCU'NUN EŞİ 

Batuhan Mumcu ve evlidir ve 2 çocuğu bulunmaktadır. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL