Damla Koray kimdir ve kaç yaşında? Damla Koray ne mezunu? Eğitimi ve daha fazlası

Erkin Koray'ın kızı Damla Koray'ın hayatı oldukça merak edildi. Barış Akarsu ile evlilik planları yapan ancak ölümü nedeniyle hayalleri yarım kalan Damla Koray'ın eğitim hayatı da araştırıldı. İşte, merak edenler için Damla Koray'ın biyografisi..

Damla Koray kimdir ve kaç yaşında? Damla Koray ne mezunu? Eğitimi ve daha fazlası
Damla Koray kimdir ve kaç yaşında? Damla Koray ne mezunu? Eğitimi ve daha fazlası
GİRİŞ 09.08.2023 09:24 GÜNCELLEME 09.08.2023 09:24

Damla Koray 1983'te Kanada'da dünyaya geldi. Aslen İstanbullu'dur. Şimdilerde 40 yaşındadır. Babası Erkin Koray, annesi ise Müge Duruman'dır. 

Çocukluk dönemini Kanada'da geçiren Damla Koray bu süre zarfında ise annesi ve babası boşanınca babası ile birlikte yaşamaya başladı.

Okuma yazmayı henüz 3 yaşındayken öğrendi. Ardından İngilizce eğitimi aldı. Eğitim hayatına başlayan Koray, babası Erkin Koray'ın eğitim sistemini beğenmemesi dolayısıyla okulu yarım bıraktı. 

Erkin Koray kimdir, nerelidir? En çok bilinen şarkılarıErkin Koray kimdir, nerelidir? En çok bilinen şarkıları

İlerleyen yıllarda ise liseyi dışarıdan bitirerek lise diplomasını aldı. Bu süre içinde  akustik, konser sistemleri ve müzik üretimi ile ilgili ileri teknikleri içinde barındıran tonmaister eğitimi aldı. 

Sonrasında ise babası Erkin Koray'ın menajerliğini üstlendi. 

DAMLA KORAY NE MEZUNU?

Damla Koray lise mezunudur. 

BARIŞ AKARSU İLE EVLENECEKTİ

Damla Koray 2007'de Hürriyet'e verdiği bir röportajda Türk rock müziği sanatçıları arasında yer alan Barış Akarsu ile evlilik kararı aldıklarını ancak Barış Akarsu'nun ölüm nedeniyle hayallerinin yarım kaldığını aktardı. 

Barış Akarsu kimdir ve aslen nerelidir? Barış Akarsu neden öldü? Barış Akarsu şarkıları...Barış Akarsu kimdir ve aslen nerelidir? Barış Akarsu neden öldü? Barış Akarsu şarkıları...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL