Bilgehan Baykal kimdir ve kaç yaşındadır? Bilgehan Baykal ne iş yapıyor?

Deniz Çakır'ın eşi Bilgehan Baykal gerçekleşen düğünlerinin ardından gündem oldu. Bunun üzerine Bilgehan Baykal hakkında araştırmalar yapılmaya başlandı. İşte, merak edenler için Bilgen Baykal'ın biyografisi...

Bilgehan Baykal kimdir ve kaç yaşındadır? Bilgehan Baykal ne iş yapıyor?
Bilgehan Baykal kimdir ve kaç yaşındadır? Bilgehan Baykal ne iş yapıyor?
GİRİŞ 11.09.2023 09:43 GÜNCELLEME 11.09.2023 09:43

Bilgehan Baykal1975'te İstanbul'da dünyaya geldi. Şimdilerde 48 yaşındadır.

Çocukluk dönemini İstanbul'da geçiren Bilgehan Baykal, ilk, orta ve lise öğreniminin ardından İstanbul Ticaret Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. Ardından yüksek lisans eğitimini Marmara Üniversitesi'nde kalkınma iktisadı üzerine yaptı. 

Yüksek lisans eğitimlerine devam eden Baykal, University of Maine'de Pre-MBA, Henley Management School'da MBA'yi başarı ile tamamladı. Daha sonra Marmara Üniversitesi'nde Avrupa Birliği iktisadı üzerine doktora yaptı. 

Bilgehan Baykal

Eğitim hayatından sonra iş hayatına atılan Baykal, 20 yıldan beri em yerel hem de çok uluslu şirketlerde yönetici pozisyonunda çalışmaktadır.  2016'da ise bilişim sektöründe faaliyet göstermeye başladı.

Alanında oldukça tecrübeli olan Bilgehan Baykal, 10 yıldan beri ekonomi yazıları yazmaktadır. Radikal, Birgün, Yeni Harman, Techinside'de köşe yazıları yayınlamaktadır ve 'Teknik Değişimin Ekonomisi' kitabının da yazarıdır. 

Ayrıca, Türkiye Siyasal Ekonomi Sosyal Araştırmalar Vakfı (TÜSES) yönetim kurulu üyesi olarak çalışmalar yürütmektedir. Aynı zamanda da Galatasaray Spor Kulübü genel kurul üyesidir. 

Bilgehan Baykal'ın biyografisi

DENİZ ÇAKIR İLE EVLENDİ

Bilgehan Baykal, 10 Eylül 2023'te nikah masasına oturduğu ünlü oyuncu Deniz Çakır ile evlidir. 

EDHO'nun yıldızı nikah masasında! İşte Deniz Çakır'ın eşi... EDHO'nun yıldızı nikah masasında! İşte Deniz Çakır'ın eşi...

Deniz Çakır ve eşi Bilgehan Baykal

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL