EDHO'nun yıldızı ünlü bir isimle evlendi! İşte Deniz Çakır'ın eşi...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Meryem'i Deniz Çakır da evliler kervanına katıldı. Deniz Çakır Galatasaray Spor Kulübü genel kurul üyesi ile evlendi. En son Aslında Özgürsün dizisinde rol alan Deniz Çakır'ın düğün kareleri olay oldu.

EDHO'nun yıldızı ünlü bir isimle evlendi! İşte Deniz Çakır'ın eşi...
EDHO'nun yıldızı ünlü bir isimle evlendi! İşte Deniz Çakır'ın eşi...
GİRİŞ 13.09.2023 13:30 GÜNCELLEME 13.09.2023 13:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ünlü oyuncu Deniz Çakır da evliler kervanına katıldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Meryem karakteri ile adından söz ettiren Deniz Çakır'ın nikah töreni sosyal medyada gündem oldu. 

2004'ten günümüze oyunculuk performansı sergileyen Deniz Çakır medyanın tanıdık simalarından biri ile hayatını birleştirdi.  Bir süredir evlilik planları yapan çift, nikah masasında birbirleri için evet dedi. 

Müge Anlı bombayı patlattı: Ağzında bakla ıslanmaz!Müge Anlı bombayı patlattı: Ağzında bakla ıslanmaz!

DENİZ ÇAKIR'IN EŞİ

Oyuncu Deniz Çakır, ekonomi dünyasının tanıdığı simalar arasında yer alan ve Galatasaray Spor Kulübü genel kurul üyesi olarak görev yapan Bilgehan Baykal ile nikah masasına oturdu.

Bilgehan Baykal kimdir ve kaç yaşındadır? Bilgehan Baykal ne iş yapıyor?Bilgehan Baykal kimdir ve kaç yaşındadır? Bilgehan Baykal ne iş yapıyor?

Çiftin nikahı töreni sade ve sakin bir kır düğünü olarak gerçekleşti. 200 kişilik düğüne, sanat camiasından çok sayıda insan katıldı. Nikah şahitleri ise Sanem İşler Şen ve Zuhal Olcay, Başar Başaran ve Habil Özden yaptı. 

Masterchef All Star'da ilk kez böyle bir elenme yaşandı! Pota yıldızlar geçidiMasterchef All Star'da ilk kez böyle bir elenme yaşandı! Pota yıldızlar geçidi

Ayrıca Zuhal Olcay, düğünde sahne aldı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    nafaka loading
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?