Masterchef All Star'da böylesi eleme ilk kez görüldü! Pota yıldızlar geçidi

Masterchef tarih yazdırmaya devam ediyor. En iyilerin yarıştığı Masterchef All Star, TV8 ekranında heyecan dolu anları izleyici ile buluştu. Böylesi bir eleme ise ilk kez yaşandı.

Masterchef All Star'da böylesi eleme ilk kez görüldü! Pota yıldızlar geçidi
Masterchef All Star'da böylesi eleme ilk kez görüldü! Pota yıldızlar geçidi
GİRİŞ 13.09.2023 10:36 GÜNCELLEME 13.09.2023 10:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bir TV8 klasiği olan Masterchef All Star'da oldukça heyecanlı dakikalar yaşandı. Birbirinden başarılı yarışmacıların mücadele ettiği Masterchef potası nefesleri tutturdu.  Masterchef'in dokuzuncu haftasında bir yarışmacı daha elendi.

5 senedir TV8'deki yayın hayatına devam Masterchef, All star formatı ile dönemindeki en başarılı yarışmacılarını ağırlamaya devam ediyor. Bu hafta da yapılan tüm mücadelelere rağmen bir yarışmacı daha Masterchef hayallerine elveda dedi.

HAFTANIN KAZANANI KIRMIZI TAKIM OLDU

Bu hafta Mavi takım kaptanlığını Sefa yaparken, Kırmızı Takım'ın kaptanlığını ise Dilara üstlendi. Tüm hafta boyunca yapılan yarışmaların ardından haftanın kazananı 2-1 skor ile Kırmızı takım oldu.

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Mavi takım kaybetti. Takım içinde yapılan bireysel dokunulmazlık oyununun galibiyet elde eden Hasan oldu. Hasan direk olarak potaya Ayaz'ı gönderdi. Yapılan oylama sonucunda ise potanın 2. eleme adayı Suna oldu.

İkinci dokunulmazlık oyununu ise yine kazanan Kırmızı takım oldu. Mavi takım tarafından oynana dokunulmazlık oyununda bireysel dokunulmazlık sahibi olan isim Alican oldu ve potaya göndermek için Hasan'ı belirledi. takım içinde yapılan oylama sonucunda ise ne çok oyu alan Kerem ve Sefa oldu. Takım kaptanı olan Sefa potaya kendisini gönderdi. 

Haftanın son dokunulmazlık oyununda ise kazanan takım Mavi oldu. Kırmızı takım içinde yapılan bireysel dokunulmazlığı alan Barış Tolga'yı potaya gönderdi. Takım içinde yapılan oylama sonucunda ise potaya giden 6. isim Tanya oldu. 

Yapılan son bireysel oyunda ise rakiplerinden daha az başarılı tabak yaparak potaya giden 7. yarışmacı Esra oldu.

Böylece bu hafta potada yarışan isimler şunlardı:

  • Ayaz

  • Suna

  • Hasan

  • Sefa

  • Tolga

  • Tanya

  • Esra

POTADAN ÇIMAYAN YARIŞMACI BELLİ OLDU

Potadaki ilk yarışmada en başarılı tabağı yapan isimler sırasıyla Ayaz, Tanya ve Sefa oldu. Geriye kalan yarışmacılar ise ikinci oyunu oynadı. İkinci oyunda ise en başarısız tabağı yapan yarışmacı ... oldu. 

Böylece geçen haftadan potada bekleyen Eda'nın rakibi de Şuna olmuş oldu. Eda ile Suna bir düello oyunu oynadı ve bu oyununun kaybedeni Masterchef hayallerine veda etti. 

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ? (3 EYLÜL)

Masterchef All Star'da elenen yarışmacı Suna oldu.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Zafer 7 ay önce Şikayet Et
    Bu şanli milleti düştügü yerden bu çakma kahramanlarlami ayaga kaldiracaksiniz.
    Cevapla
  • yiğişt 7 ay önce Şikayet Et
    masterşef mi izliyoruz dilara sergen aşkı mı, orada hakeden tek bir kişi var gamze hanım, o olmazsa program bile seyredilmez, egoları tavan yapmış artisltler, barbaros ve sefa efendi
    Cevapla
  • Manavgat li 43.5 7 ay önce Şikayet Et
    alsana mavi.. kırmızıya geçmemek için saklandı mavili arkadaşları kapının önüne koydu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den