Mehmet Şef döner yiyince böyle fenalaştı! 'Bunca yıldır programdayım!' deyip çıkıştı

Masterchef'in sempatik jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya stüdyoda fenalaştı. Masterchef ekibinin ve yarışmacıları oldukça endişelenirken, duruma sağlık çalışanları müdahale etti.

Mehmet Şef döner yiyince böyle fenalaştı! 'Bunca yıldır programdayım!' deyip çıkıştı
Mehmet Şef döner yiyince böyle fenalaştı! 'Bunca yıldır programdayım!' deyip çıkıştı
GİRİŞ 15.09.2023 12:52 GÜNCELLEME 15.09.2023 12:52
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Masterchef'in dün yayınlanan bölümünde kaptanlık oyunu oynandı. Kaptanlık mücadelesinde ise yarışmacılardan döner yapması istendi. 3 jüri üyesi de yarışmacıları puanlamak için döner tadımı yaptı.

Tadım bittikten sonra, Mehmet Şef aniden fenalaştı. Ayakta durmakta zorlanan Mehmet Yalçınkaya oturmak için sandalye istedikten sonra ekipten bir de soda talep etti. Ardından "Ben bunca yıldır bu programda yerim. Bu döner işi beni bozdu." ifadelerini kullandı.

Daha sonra Danilo Zanna programın akışı içerisinde yemekleri yorumlamaya devam ederken, Mehmet Şef iyi olmadığını ve doktor çağrılmasını söyledi. Tansiyonun bir sıkıntı olduğunu tahmin eden Yalçınkaya için stüdyoya gelen sağlık ekipleri tansiyon ölçümü yaptı.

Diğer yandan ise Danilo Şef, Mehmet Şef'in yüzüne su çarparken, Somer Şef de kolonya ile sakinleştirmeye çalıştı. Tansiyonu 18/9 çıkan Mehmet Şef'e acilen limonlu su verildi. Kronik tansiyon hastası olan ünlü şef programa oturarak devam etmek durumunda kaldı. 

Mehmet Yalçınkaya'nın, rahatsızlığını tiye alarak dile getirmesi ise oldukça sempatik bulundu. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 15
  • harun 7 ay önce Şikayet Et
    Ye babam ye. E nokacak bunun sonu. Tabiki ya tansiyon ya şeker ya kalp ya felç
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    O kadar aç insanlar varken, onu beğenme bunu beğenme... Zaten saçma bir programı var. Yazık ya böyle programları yasaklamak gerekiyor. Nimetle oynanmaz, beğenmemek olmaz.
    Cevapla
  • Sivasspor 7 ay önce Şikayet Et
    Reklsmları izlediniz
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Vah vah, az daha yedirseydiniz keşke dirilirdi adamcağız :))
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Boş insanlar, insanların zamanlarını boş boş geçirmesine sebep oluyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
En sevilen serilerden biriydi: Tamamen elektrikli oldu! İşte fiyatı ve özellikleri...
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu