Gönül Dağı'ndan ayrılan Zahide ilk açıklaması gündem oldu! Söz sosyal medyada yankı buldu

3 sezondan beri Gönül Dağı dizisinde Zahide karakterini canlandıran Ecem Özkaya diziden ayrıldıktan sonraki sözleri ile gündem oldu. Oyuncu Ecem Özkaya Gönül Dağı'nda geçen 3 yılından bahsetti.

Gönül Dağı'ndan ayrılan Zahide ilk açıklaması gündem oldu! Söz sosyal medyada yankı buldu
Gönül Dağı'ndan ayrılan Zahide ilk açıklaması gündem oldu! Söz sosyal medyada yankı buldu
GİRİŞ 14.09.2023 12:55 GÜNCELLEME 14.09.2023 12:55
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

TRT1'in en çok izlenen dizilerinden biri olan Gönül Dağı'nın ilk sezonundan beri Zahide karakteri ile oyunculuk performansı sergileyen Ecem Özkaya diziden ayrıldıktan sonra yaptığı paylaşım ile gündem oldu.

2 sezon boyunca Gönül Dağı'nda rol alan oyuncu Özkaya, senaryo gereği diziye elveda diyen Ecem Özkaya, vedasını bir de sosyal medya hesabı üzerinden yaptı. 16 yıllık oyuncu Gönül Dağı ile ilgili duygu dolu sözler sarf etti. 

Daha önce Elveda Rumeli ve Zengin Kız Fakir Oğlan gibi dizilerde boy gösteren oyuncu ilk kez böyle konuştu. İşte Ecem Özkaya'nın yaptığı Intagram paylaşımı:

Dile kolay 3 yıl, çok yol, fazla emek ve sayısız hikaye… Teşekkürler Gönül Dağı yolun açık olsun. Bu zamana kadar çalıştığım tüm ekip arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum. Ve Zahide! Birbirimizi giydiğimiz her an müthiş şeyler öğrendim senden. İyi ki geçtin hayatımdan. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 17
  • Sevgi 6 ay önce Şikayet Et
    Bazi karakterler dizinin temeli gibi oluyor gidince dizi yanliz gibi eksik gibi kalıyor başka bir şey bulsalarmis daha iyi olurmuş çocukları okutmaya gitti tamam da büyük oglu ve eşi ile hic mi görüşüp konuşmuyor.
    Cevapla
  • Musa 7 ay önce Şikayet Et
    Çıkan çıkana Veyselde çıktı yakında seferde çıkar
    Cevapla
  • Neco 7 ay önce Şikayet Et
    Çıkmasına gerek yoktu,senaryo gereği ne demek,saçma sapan sebepler,devam etmesi gerek,
    Cevapla
  • Kemal usta berlin 7 ay önce Şikayet Et
    Dizinin ilk bölümü dram ve komediden uzak gündüz çocuk dizisine dönmüş,dügüncü ağıtçı ciddiye dönmüş olmadı çok iyiydi ben beğenmedim yeni bölümü
    Cevapla
  • Gri olamayn 7 ay önce Şikayet Et
    Dilek tede aynı sey olmuştu zahide onemli karakterdi çıkmamalıydı tamamen takipçiyi hafife almak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mısır'dan İsrail'i çıldırtacak Gazze kararı! Tüm dünyaya çağrı yaparak duyurdular
Rusya'nın Belgorod kentine füze saldırısı kamerada