Survivor 2024 kadrosu: Yarışmacılar teker teker açıklanıyor

TV8'de Survivor 2024 All Star yarışması seyirciyle buluşacak. Programın yapımcısı Acun Ilıcalı Survivor 2024 kadrosunu birer birer açıklamaya başladı. 4. kez All star formatı ile izleyici ile buluşacak olan Survivor şimdiden adından söz ettirmeye başladı.

Survivor 2024 kadrosu: Yarışmacılar teker teker açıklanıyor
Survivor 2024 kadrosu: Yarışmacılar teker teker açıklanıyor
GİRİŞ 20.09.2023 16:38 GÜNCELLEME 20.09.2023 16:38
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

2015'te Kanal D ekranında ilk defa seyirciye merhaba diyen, ardından Show TV ve Star TV'de yayınlanan Survivor 2015'ten beri her yıl düzenli olarak TV8 ekranında izleyici ile buluşmaktadır. Peki Survivor 2024 ne zaman başlıyor?

İlk kez, 2015'te All Star formatı ile yapılan programda, 2018'de ve 2022'de de aynı formatla uygulandı. İlkinde Turabi Çamkıran, ikincisinde Adem Kılıççı, üçüncüsünde ise Nisa Bölükbaşı şampiyon olmuştu. 

2024'te de yeniden en iyi yarışmacıların bir araya geleceği Survivor All Star, heyecanı artırdı. Survivor 2024 All Star kadrosunda, macera dolu yarışmaya damga vuran isimler yer alıyor. 

SURVİVOR 2024 NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Survivor All Star'ın Ocak 2024'te başlayacak. 

SURVİVOR 2024 FORMATI

Geçtiğimiz yılda olduğu gibi bu yılda da Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler takımı kıyasıya mücadele verecek. Ayrıca yıllardan 2011'denberi devam eden SMS ile şampiyon belirleme sistemi kalkacak ve tamamen performansa dayalı bir yarışma yapılacak. 

SURVİVOR ALL STAR YARIŞMACILARI

Survivor 2024 yarışmacıları ise Acun Ilıcalı tarafından Instagram üzerinden açıklanmaktadır. İşte Survivor 2024 All Star yarışmacı kadrosu... 

1. NİHAT ALTINKAYA

Nihat Altınkaya

2. NAGİHAN KARADERE

Nagihan Karadere

Nagihan Karadere kimdir ve aslen nerelidir? Survivor Nagihan son hali...Nagihan Karadere kimdir ve aslen nerelidir? Son hali...

3. OGEDAY GİRİŞKEN

Ogeday Girişken

Ogeday Girişken kimdir ve kaç yaşındadır? Ogeday nereli? Survivor Ogeday biyografisi...Ogeday Girişken kimdir ve kaç yaşındadır? Nereli? Biyografisi...

4. ALEYNA KALAYCIOĞLU

Aleyna Kalaycıoğlu

5. SERCAN YILDIRIM

Sercan Yıldırım

6. DAMLA CAN

Damla Can

7. TURABİ

Turabi

8. POYRAZ YİĞİT

Poyraz Yiğit

9. MERVE AYDIN

Merve Aydın

10. NEFİSE KARATAY

Nefise Karatay

DOĞUKAN MANÇO

Doğukan Manço

SEDA OCAK

Seda Ocak

YASİN OBUZ

Yasin Obuz

SAHRA IŞIK

Sahra Işık

GİZEM MEMİÇ

Gizem Memiç

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 17
  • Fanatik 6 ay önce Şikayet Et
    Eski takımların hepsi var neden adem kılıççı yok acun bey merak ediyorum
    Cevapla
  • Ali 7 ay önce Şikayet Et
    Aynı kişiler ile kurguya devam.
    Cevapla
  • Real Survivor 7 ay önce Şikayet Et
    Kurgulu tiyatroya devam, ara sıra göstermelik kavga heyecanlı olsun diye. Tutar mı ? Elbette tutar, bunları gerçek zanneden milyonlarca salatalık var nasıl olsa piyasada.
    Cevapla
  • Asli gibidir 7 ay önce Şikayet Et
    Gerçek yada değil..neden millet takiyo bu tarafa... izleyince zevk alıyor izliyor yada izleyince zevk almaz izlemez. Film izleyince de öyle şeyler düşünüyor musunuz acaba.sonucta show herşey.takmayin bu kadar.siz zeki olun .çok ihtiyaciniz var
    Cevapla
  • Asli gibidir 7 ay önce Şikayet Et
    Gerçek yada değil..neden millet takiyo bu tarafa... izleyince zevk alıyor izliyor yada izleyince zevk almaz izlemez. Film izleyince de öyle şeyler düşünüyor musunuz acaba.sonucta show herşey.takmayin bu kadar.siz zeki olun .çok ihtiyaciniz var
    Cevapla
  • Adem 7 ay önce Şikayet Et
    Slmlar herkese bende köyde yaşayan biri olarak spor konusunda kendi kendimi eğiten çevik aktif biriyim bas vurdum sonuç çıkmadı daha zaten hep aynı kişiler hiçmi rastgele halkın arasından biri yok .
    Cevapla
  • abdullh 7 ay önce Şikayet Et
    açık ara turabi 1nci 2nci ogeday 3.ncü poyraz
    Cevapla
  • Gülay 7 ay önce Şikayet Et
    Hiç başka sapık kalmamıştı ekrana çıkarmaya.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1. Lig'de kritik hafta! 9 maç aynı saatte | CANLI
Kız kardeşiyle ayrı düşen küçük Kerem'in duygulandığı anlar yürekleri dağladı...