Acun Ilıcalı Survivor All Star'ın yeni üyesini açıkladı: SMS’siz yarışmanın sürprizi olabilir

2024 itibariyle TV8 ekranına gelecek olan Survivor All Star'ın yeni üyesi belli oldu. Acun Ilıcalı, kendi döneminde oldukça başarılı performans sergileyen yarışmacının bu yıl da Survivor All Star'da savaş vereceğini açıkladı.

Acun Ilıcalı Survivor All Star'ın yeni üyesini açıkladı: SMS’siz yarışmanın sürprizi olabilir
Acun Ilıcalı Survivor All Star'ın yeni üyesini açıkladı: SMS’siz yarışmanın sürprizi olabilir
GİRİŞ 31.10.2023 16:03 GÜNCELLEME 31.10.2023 16:03
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

8 yıldan beri TV8 ekranında izleyici ile buluşan Survivor, 2024'te ise All Star yarışmacılarını konuk edecek. Son yıllarda en çok başarı göstermiş yarışmacılarla, SMS sisteminden bağımsız olarak tasarlanan Survivor All Star 2024ün kadrosu belli olmaya başladı.

Acun Ilıcalı ise Survivor All Star kadrosunu izleyici ile paylaşmaya devam ediyor. Ünlü medya patronu Ilıcalı, yarışmaya damga vurmuş bir yarışmacının daha programın kadrosunda yer aldığını duyurdu. 

Masterchef'te gerginlik tavan yaptı: Dışarıda çok fena bela olacağım!Masterchef'te gerginlik tavan yaptı: Dışarıda çok fena bela olacağım!

Survivor 2024 kadrosu: Yarışmacılar teker teker açıklanıyorSurvivor 2024 kadrosu: Yarışmacılar teker teker açıklanıyor

Acun Ilıcalı Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Çocuklar Duymasın'da Havuç karakteri ile akıllara kazınan Furkan Kızılay'ın Survivor All Star'a dahil olduğunu açıkladı. 

Açıklamasında "Sevgili Furkan Survivor All Star’a sakatlıkla yarım kalan hikayesini tamamlamak için geliyor.. Hızıyla hepimizi şaşırtan Furkan, SMS’siz yarışmanın sürprizi olabilir.. Gönülden başarılar..'' ifadelerini kullandı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Ayşe 5 ay önce Şikayet Et
    Derdi sizimi gerdi izlemeyin
    Cevapla
  • Yavuzakin 6 ay önce Şikayet Et
    Somer ile mehmet şefi de çağırin
    Cevapla
  • 262626 6 ay önce Şikayet Et
    All stardı dall stardı derken bu programda master cheef gibi izlenmez hale geleir yakında. Artık bu programlar tutmuyor millet doydu.
    Cevapla
  • sami 6 ay önce Şikayet Et
    İnsanların derdi ne sizin derdiniz ne !?! Bize ne !!!
    Cevapla
  • furkan 6 ay önce Şikayet Et
    Acun un zaten sözü vardı, süpriz felan değil yani,Furkan ın katılacağı iki sene öncesinden belliydi,,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik