Masterchef'te gerginlik tavan yaptı: Dışarıda çok fena bela olacağım!

Masterchef All Star'ın dünkü bölümünde sinirler iyice gerildi. Tahsin, 3-0 yenilen takım kaptanı Cemre'ye "Tavuk bile bu kadar dönmüyor" deyince olanlar oldu. Cemre ise edilen hakaretten dolayı hukuki tüm süreçleri kullanarak dışarıda bela olacağını ifade etti.

Masterchef'te gerginlik tavan yaptı: Dışarıda çok fena bela olacağım!
Masterchef'te gerginlik tavan yaptı: Dışarıda çok fena bela olacağım!
GİRİŞ 27.10.2023 09:44 GÜNCELLEME 27.10.2023 10:39
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Bu hafta Masterchef All Star'da Mavi takım kaptanlığını alan isim Cemre oldu. Hafta boyunca Kırmızı takıma karşı mücadele veren Mavi takım 3-0 yenildi. Mavi takım oldukça düşük moralle eleme adayını seçmeye giderken gergin dolu anlar yaşandı. 

Tahsin, Cemre'nin eleme adayı seçimlerine eleştiri yaparak "Tavuk çevirme bile bu kadar dönmüyor" dedi. Cemre o an sessiz kalmayı tercih etti ancak sonrasında da Kırmızı takıma yönelik konuşmalar devam edince Cemre fena patladı. 

"DIŞARIDA BELA OLACAĞIM"

Cemre "Dışarıda çok fena bela olacağım kişiler var" deyince ortalık iyice kızıştı. Bunu duyan Sergen, "Başıma bir şey gelse Cemre'den bilirim." şeklinde konuşurken, Tahsin de "En fazla ne yapabilirsin mesela. Sabah kadar bela olabilirsin." diyerek yanıt verdi. 

Cemre ise "Hakaret edildiği zaman insanların siniri bozuluyor. Hakaretse bu, hakaretin de bir bedeli olmalı diye düşünüyorum. Dışarısı çok farklı bir dünya ise burada da bir ceza verilmeli diye düşünüyorum." diyerek kendini ifade etti. 

Jüri üyeleri ise Tahsin'e dönerek bu söylediği lafın direk hakaret olarak kabul edilemeyecek olsa da doğru güzel bir kelime olmadığını ve Cemre'den özür dilemesi gerektiğini söyledi. Bunun üzerine Tahsin Cemre'den özür diledi ve "İstediği kadar dışarıda bela olabilir" dedi. 

"BU TEHDİT OLUYOR"

Cemre, Tahsin'in özür dilemesinin ardından, söylediğinin arkasında olduğunu ifade etti. Stüdyodakiler de bunun bu tehdit olduğunu dile getirdi. Bunun üzerine Mehmet Şef Cemre'ye "Dışarıya mı taşıyacaksın bu olayı?" diye sorunca şu yanıtı aldı:

Bu hakaretse ben de dışarıya taşırım. Hukuki bütün süreçleri de kullanırım, her şeyi de yaparım. 

"NE KÜLTÜRÜMÜZDE NE DE DİNİMİZDE YERİ YOK"

Bunun üzerine Somer Şef devreye girerek haftanın galibi olan Kırmızı Takım'a yönelik "3-0 kaybetmiş bir takım var. Kendinizi onların yerine koyabilirsiniz. Hepiniz bu durumlarda oldunuz. Bizim kültürümüzde de dinimizde de düşene vurulmaz. Adamlar 3-0 kaybetmişler, hepsi potaya gidiyorlar. Burada hala onların üzerine vurmayı kendilerine yakıştıranlar devam etsin, ne diyebilirim. " ifadelerini kullandı. 

MEHMET ŞEF: YAPIMCILARIMIZLA GÖRÜŞÜRSÜN

Olayın sonunda ise Mehmet Şef, Cemre'ye "Şunu söylemek zorundayım. Hiçbir yarışmacımız burada olan şeyden dolayı dışarıda hiçbir yarışmacımız tehdit edemez. Bu senin için de geçerli, onlar için de geçerli. Bunu yapımcılarımızla görüşürsün" şeklinde konuştu. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 15
  • Ruhi 6 ay önce Şikayet Et
    Tv den uzak durun Yaşam alanınızı bitiriyor
    Cevapla
  • Bünyamin 6 ay önce Şikayet Et
    Ben sırf benim çocuklsr seyrettikleri için seyrediyorum. Benim gördüğüm şu. sergen, tshsin şimdide buna dilara eklendi bu üçü şeflerin favorisi. Diğerleri figüran. Bizim saf vatandaşlarîmızda bunları adam diye seyrediyor. Maalesef eldeki malzeme bu.
    Cevapla
  • Noldu 6 ay önce Şikayet Et
    kadın eleştiriyi kaldıramıyor sonra hep bir ağız olup adama özür diletiyorlar, kadın durmuyor daha da abartıyor. mahkemelere da acıyorum böyle saçma sapan konularla meşgul olabilecekleri için. zaten cebi para gördü mü fakir, her halta dava der geçer ama anlar ki asıl kazanan avukat
    Cevapla
  • Aliveli 6 ay önce Şikayet Et
    Tehtid işi olmaz. Cemre kendini kraliçe moduna almış. Bence ya özür dileyecek ya da diskalifiye....
    Cevapla
  • Mahmut 6 ay önce Şikayet Et
    Şefler bile önceki sezonlarda Cemreye çok tepki göstermiş daha sonra seni anlayamamışız diyerek özür dinlemişti.Özel hayatında çok yardımsever ve iyi kalpli birisi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri