Müge Anlı bombayı patlattı, seyirci kahkahaya boğuldu! "Ağzında bakla ıslanmaz"

Müge Anlı'nın stüdyosunda kahkaha dolu anlar yaşandı. Rahmi Özkan, bu zamana kadar bilmediği bir şeyin haberini vereceğini söyleyen Müge Anlı'yı tiye aldı.

Müge Anlı bombayı patlattı, seyirci kahkahaya boğuldu! "Ağzında bakla ıslanmaz"
Müge Anlı bombayı patlattı, seyirci kahkahaya boğuldu! "Ağzında bakla ıslanmaz"
GİRİŞ 13.09.2023 11:59 GÜNCELLEME 13.09.2023 11:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ekranların başarılı sunucusu Müge Anlı, bu kez gülümseten bir haberle gündeme geldi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında eğlenceli anlar yaşandı. Rahmi Özkan'ın sözleri kahkahalara sebep oldu.

ATV'deki Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla adından söz ettiren Müge Anlı, canlı yayında güzel bir haber vermek istediğini söyledi.

Arka Sokaklar'ın Sado'su itiraf etti! Mustafa Üstündağ'ın dizi hakkında açıklaması olay olduArka Sokaklar'ın Sado'su itiraf etti! Mustafa Üstündağ'ın dizi hakkında açıklaması olay oldu

Ünlü sunucu, "Size çok güzel bir yer gezdireceğim İstanbul'da. Şimdi adını vermeyeyim. Bu zamana kadar bilmediğim bir şeydi." ifadeleri le oldukça büyük merak oluşturdu.

Bunun üzerine programın avukatı Rahmi Özkan, Müge Anlı'nın bu sözlerinin üzerine "Yani bize söylemeyeceksin yerini, dönünce göstereceksin öyle mi?" sorusunu yöneltti. 

Şırdancı Mehmet'in THY pişmanlığı gündem oldu! Kimse bunu beklemiyorduŞırdancı Mehmet'in THY pişmanlığı gündem oldu! Kimse bunu beklemiyordu

Müge Anlı'dan 'Evet' yanıtı alan Rahmi Özkan Müge Anlı'yı tiye alarak "Senin ağzında bakla ıslanmaz" ifadelerini kullandı. Bu diyalog stüdyoda ve ekranda kahkaha dolu anlar yaşattı. 

Ebru Gündeş'ten radikal karar! 'Doğru olmadığını düşünüyorum'Ebru Gündeş'ten radikal karar! "Doğru olmadığını düşünüyorum"

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Vefa 7 ay önce Şikayet Et
    Ne alakası var şöhret oldu. mütevazi alçakgönüllü bi insan vatanını milletini seven herkese iyilikle örnek oluyo keşke herkes onun gibi olsa
    Cevapla
  • ahmet 7 ay önce Şikayet Et
    bende hamileyim diyecek zannettim
    Cevapla
  • Ünal 7 ay önce Şikayet Et
    eskiden müge anlıyı hiç kaçırmadan izlerdim... şimdi fazla şöhret oldu... kendini çok önemli görüyor....artık izlemeyi bıraktım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kira getirisin de zirveye oturdular! İşte getirisi en yüksek olan iller...
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...