Bekir Köse kimdir ve kaç yaşındadır? 3 yaşında Kuran okuyan Bekir Köse'nin asıl mesleği

TRT1'de yayınlanan Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nın 2024 sunucusu Bekir Köse'nin hayatı oldukça merak edildi. Bekir Köse'nin çalıştığı kanallar da gündeme geldi. İşte, merak edenler için Bekir Köse'nin biyografisi...

Bekir Köse kimdir ve kaç yaşındadır? 3 yaşında Kuran okuyan Bekir Köse'nin asıl mesleği
Bekir Köse kimdir ve kaç yaşındadır? 3 yaşında Kuran okuyan Bekir Köse'nin asıl mesleği
GİRİŞ 12.03.2024 18:34 GÜNCELLEME 12.03.2024 18:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bekir Köse, 1983'te Balıkesir'de dünyaya geldi. Aslen Balıkesirlidir. Şimdilerde 41 yaşındadır. 

Çocukluk dönemini Balıkesir'de geçiren Bekir Köse, henüz 3 yaşındayken Kuran okumayı öğrendi. İlk öğrenimini Balıkesir'in İvrindi ilçesinde tamamladı ve sonrasında hafızlık eğitimi için Balıkesir Yıldırım Cami Yatılı Kuran Kursuna devam etti.

11 yaşında Kuranı ezberleyerek 'Hafız' olan Köse ortaokula devam etti ve Balıkesir Karesi Ortaokulu'ndan ardından da Muharrem Hasbi Lisesi Spor Bölümünden mezun oldu. Bu dönemde hem diksiyon hem de sunuculuk dersleri aldı. 

Mehmet Ali Sarı kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nereli? Mehmet Ali Sarı Hoca’nın bilinmeyen hayatıMehmet Ali Sarı kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nereli? Mehmet Ali Sarı Hoca’nın bilinmeyen hayatı

Kurs yıllarında fark ettiği musiki yeteneğinin de üzerine gitti ve bu alanda eğitim aldı. Diğer yandan da lisans eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi üzerine aldı. Aynı zamanda ise çalışma hayatına atıldı.

2009'da Diyanet İşleri Başkanlığı kapsamında müezzin kayyum olarak görev üstelenen Bekir Köse, uzun yıllardan beri ilahi seslendirdi ve çok sayıda dini içerikli programlarda sahne aldı.

2016'da '15 Temmuz Şehitlik Marşı'nı seslendirdi ve büyük bir kitleye ulaşma fırsatı elde etti. Birçok albüme imza atan ve televizyon kanallarında da boy gösteren Bekir Köse sunucu olarak kariyerine devam etmektedir. 2015'ten beri Ramazan aylarında sahur ve iftar programları yapmaktadır. 

2020'de ShowTürk TV'de 'Bekir Köse ile Sahur Vakti', 2021'de Star TV'de 'Bekir Köse ile İftar'a Doğru', 2022'de TRT Haber'de 'Ramazan Günlüğü' programlarının sunuculuğunu üstlenen Bekir Köse, günümüzde ise, bu yıl 8. sezonuna TRT1 ekranında devam eden Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nın sunuculuğunu yapmaktadır. 

Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması 2024 ne zaman, saat kaçta? TRT1'in Ramazana özel yarışması...Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması 2024 ne zaman, saat kaçta? TRT1'in Ramazana özel yarışması...

ÇALIŞTIĞI KANALLAR

  • Show TV

  • Star TV

  • TRT Haber

  • TRT1

YORUMLAR 2
  • ÜLKER 1 ay önce Şikayet Et
    ne güzel okuyor "desinler diye Kur'an okudun. Bunlar da senin hakkında söylendi" Yani Kuran'ı Kerim, güzel okuyorsun desinler diye okunmaz, onu anlayıp, tatbik etmek için okunmalı.
    Cevapla
  • EGE SEDAT - SAYAN 1 ay önce Şikayet Et
    bu yorum kısmında haber ile ilgili ne düşünüyorsunuz diye sorusu ile karşılaştım . Elbetteki Bekir Köseyi bu küçükük yorum kutucuğuna sığdarabilmek mümkün değil . Kendisine bizlere ekran karşısında vermiş olduğu manevi değeri yüksek mesajlardan dolayı göstermiş olduğu samimetinden dolayı kendilerine çok teşekkürlerimizi sunuyorum sizlere ihtiyacımız var Bekir Köse var olun..
    Cevapla