Rüyada eşek görmek ne demek? Rüyada eşeğe binmek ne demektir?

Rüyada eşek görmek, genel hatlarıyla bakıldığında hayırlı ve güzel bir rüya olarak değerlendirilir. Rüyada eşek görmek, bereket, şans ve iyi habere yorumlanırken rüyayı gören kişinin işlerinin yolunda gideceğine işaret etmektedir. Peki rüyada ölü eşek görmek neye işaret etmektedir?

Rüyada eşek görmek ne demek? Rüyada eşeğe binmek ne demektir?
Rüyada eşek görmek ne demek? Rüyada eşeğe binmek ne demektir?
GİRİŞ 19.12.2021 23:52 GÜNCELLEME 19.12.2021 23:53

Rüyada eşek görmek, rüyayı gören kişinin şanssızlığının son bulacağına ve talihinin döneceğine yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin bahtının açılacağına, iş hayatında başarılar elde edeceğine, daha çok para kazanacağına işaret edilmektedir. Rüyada eşek gören kişinin arkadaşlık ilişkilerinin düzeleceğine hem de iş hayatında istediği konuma geleceğine yorumlanmaktadır. Rüyada eşek genel hatlarıyla hayır ve şansa delalet ederken rüyanın nasıl görüldüğüne bağlı olarak yorumlanması gerekmektedir. 

Rüyada Eşeğe Binmek

Rüyada eşeğe bindiğini gören kişinin işlerinin rast gideceğine ya da uzun bir seyahate çıkacağına yorumlanmaktadır. Rüyada eşeğe binmek, şansının döneceğine ve işlerinin beklentinin üstünde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada Eşekten İnmek

Rüyada eşekten inmek, rüya sahibinin işlerinin altüst olacağına ve şanssız bir sürece gireceğine yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin işlerinin bozulacağına ve sıkıntılı bir süreçten geçeceğine delalet etmektedir. 

Rüyada Eşek Sütü İçmek

Rüyada eşek sütü içen kişinin bazı sağlık sorunları yaşayacağına ve hastalanacağına işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin belli bir süre yaşayacağı sağlık sorunlarından sonra şifasını bulacağına yorumlanmaktadır. Rüyada eşek sütü, sağlık ve afiyete kavuşmanın yanında huzur ve sorunların sona ermesine de işaret etmektedir. 

Rüyada Eşek Kesmek

Rüyada eşek kesmek, işlerin bozulacağına ve maddi sıkıntı yaşayacağına işaret edilmektedir. Rüyayı gören kişinin parasını hunharca harcadığına bundan dolayı geçim sıkıntı içinde olacağına yorumlanmaktadır. 

Rüyada Eşek Ölmesi

Rüyada eşeğin ölmesi, rüya sahibinin maddi sıkıntıya gireceğine yorumlanmaktadır. 

Rüyada Eşek Anırması

Rüyada eşeğin anırdığını görmek, rüya sahibinin altında çalışan kişilerin saygısızlığına ve terbiyesizliğine maruz kalacağına yorumlanmaktadır. Rüyada eşek anırdığını gören kişinin etrafındakiler tarafından iftiraya uğrayacağına delalet etmektedir. 

Rüyada Eşek Sürüsü Görmek

Rüyada eşek sürüsü gören kişinin şansının yaver gideceğine ve işlerinin beklemediği kadar iyi gideceğine yorumlanmaktadır. Rüyada eşek gören kişinin bol helal rızıklar kazanacağına işaret ederken eşek sürüsü görmek çok daha fazla mala ve rızka yorumlanmaktadır. 

Rüyada Ölü Eşek Görmek

Rüyada ölü eşek görmek, rüya sahibini derinden sarsacak kötü haber, işlerinin tersine döneceğine ve maddi sıkıntıya işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin maddi manevi sorunlar yaşayarak can sıkıcı günler geçireceğine yorumlanmaktadır. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Eşek Görmek

Seyyid Süleyman: Rüyada eşek görmek, bilhassa binmek; baht ve yüksek mertebe ile tabir olunur. Onda görülen iyi ve kötü her şey rüya sahibinin talihi ile alakalıdır. Rüyasında kendine ait bir eşek görene, Cenab-ı Hak hayır kapılarını açar. Onu üzüntülerinden kurtarır. Birçok merkep görenin, mal ve nimeti artar. Sahibine karşı son derece uysal davranan, ona tabi olan merkep görmek; bu rüyaların en iyisidir. Rüya aleminde merkep eti görmek; mal çokluğuna, nimet bolluğuna işarettir. Eşeğini öldürüp etinden yiyen; rızk darlığına düşer. Mal yönünden üzülür. Bir rivayete göre haram mala delalet eder.

Diyanet: Bir kimsenin rüyasında vahşi bir eşeğin kendisine yönelerek geldiğini görmesi; o kimsenin mal bulacağına, bir kişinin rüyasında vahşi bir merkebin arkasını dönüp uzaklaştığını görmesi; o kimsenin elinden mal çıkacağına, kişinin rüyasında vahşi bir merkebe bindiğini görmesi; o kimsenin büyük bir günah işleyip İslâm'dan uzaklaşacağına yorumlanır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü