Rüyada sakal tıraşı olmak işaret eder? Rüyada sakal tıraşı görmek ne anlama gelir?

Rüyada sakal görmek, çok para kazanmaya ve rahatlığa işaret eden hayırlı bir rüyadır. Ancak rüyada sakal tıraşı olmak, rüya sahibinin hem malını hem de itibarını kaybedeceği anlamlarına gelmektedir. Peki rüyada beyaz sakal görmek hayırlı mıdır? Rüyada sakal görmek iyiye mi kötüye mi işarettir?

Rüyada sakal tıraşı olmak işaret eder? Rüyada sakal tıraşı görmek ne anlama gelir?
Rüyada sakal tıraşı olmak işaret eder? Rüyada sakal tıraşı görmek ne anlama gelir?
GİRİŞ 27.12.2022 09:27 GÜNCELLEME 27.12.2022 09:27

Rüyada sakal görmek, kazanç ve bolluğa işaret eder. Rüya sahibinin bol helal rızıklar kazanarak rahat bir nefes almasına yorumlanır. Rüyada sakal görmek genel anlamıyla hayırlara yorulsa da rüyanın görüldüğü duruma göre farklı durumlara işaret edebilir. Bir kimsenin rüyasında sakal tıraşı yapması o kimsenin borca gireceğine ve sıkıntıya düşeceğine delalet eder. 

Rüyada Sakal Görmek

Rüyada sakal gören kişinin bereketli bir hayatının olacağına ve yokluk görmeden bol helal paralar kazanacağına işaret eder. Rüya sahibinin çalıştığı kurumda yükselerek toplum içinde saygınlığının artacağına delalet eder. Bir erkeğin rüyasında uzun ve siyah sakal görmesi, soylu ve zengin bir kadınla evleneceğine yorumlanmaktadır. 

Rüyada Sakal Tıraşı Olmak

Rüyada sakal bolluk ve berekete işaret ederken rüyada sakal tıraşı olmak, kişinin maddi sıkıntı yaşayacağına, borca gireceğine ve zor durumda kalacağına işaret eder. Rüyada sakal kesmek malın eksilmesine ve sıkıntıya düşmeye işaret eder. Rüya sahibinin çalışarak kazandığı saygınlığını başkaları yüzünden kaybedeceğine delalet eder. 

Rüyada Beyaz Sakal Görmek

Rüyada beyaz sakal görmek, rüya sahibinin olgunlaşacağına, gençliğin verdiği cahillikten ve hamlıktan kurtulacağına delalet eder. Rüyada beyaz sakal gören ya da sakalının beyazladığını gören kişinin başına ne gelirse gelsin kendisine bozmayacağına ve her şeyi olgunlukla karşılayacağına işaret etmektedir. 

Rüyada Sakallı Kadın Görmek

Rüyada sakallı kadın görmek, rüya alimleri tarafından farklı farklı yorumlanır. Bazı rüya alimlerine göre bir kadının kendini rüyada sakallı olarak görmesi, yaratılışına aykırı davranışların olduğuna işaret eder. Farklı tabircilerinin yorumlarına göre ise rüyada sakallı kadın görmek, kadının kendi ayakları üzerinde duracağına ve güçlü bir kadın olacağına delalet eder. 

Rüyada Sakalının Kesildiği Görmek

Rüyada sakalının kesilmesi, sakalını tıraş etmekle aynı anlamlara gelmektedir. Rüyada sakalın kesilmesi, mal varlığında azalmaya işaret eder. Rüya sahibinin eski itibarını kaybedeceğine yorumlanmaktadır. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Sakal Görmek

Molla Cami: Bir kimsenin sakalını rüyada tanımadığı genç birisi tıraş etse, o kimsenin şöhret ve rütbesi bildiği bir düşmanı veya adaşı yahut onun benzetinin eliyle yok edilir. Eğer sakalını tıraş eden kimse ihtiyarsa, o kimseni şöhreti yüce ve kuvvetli bir kimsenin eliyle gider. Rüyada başka bir adamın sakalını kestiğini gören bir kimse, o adamın mirasını yer. Eğer onun sakalından bir şey alıp yediğini görse, o şeyin miktarınca o adama varis olur.

Nablusi: Rüyada görülen sakal, erkek için zenginlik ve şereftir. Rüyada sakalının uzadığını ve karnına ulaştığını gören kimse, mal ve şöhret kazanır. Ve bunu kazanırken sakalından kamında bulunan miktarca zahmet çeker. Sakalını şekil ve kıyafetine uygun ve yakışıklı bir şekilde uzadığını gören kimse, şeref, şöhret, güzellik, mal, devlet ve güzel bir geçime nail olur.

Seyyid Süleyman: Rüyasında sakalının çok fazla uzadığını gören; üzülür, borca girer, pişmanlık duyar veya tedbirsiz ve akılsız davranır. Sakalının aşağıya doğru çekildiğini görenin, eceli yaklaşmıştır. Bir rivayete göre bu rüya, pişmanlık veya musibettir. Sakalın kesilmesi, selamettir. Bazıları bunu mekruh saymışlardır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!