Rüyada tırnak kesmek ne anlama gelir? Rüyada kendi tırnaklarını kesmek ne demektir?

Rüyada tırnak kesmek, güç sahibi olmaya işaret eder. Rüya sahibine karşı yapılan oyunlara ve fesatlıklara karşı galip geleceğine, zorlukları aşacağına yorumlanır. Rüyada tırnak kesmek yeni ve güzel başlangıçların habercisidir. Peki rüyada birinin tırnağını görmek neye işarettir? Rüyada el tırnaklarını kesmek hayırlı mıdır?

Rüyada tırnak kesmek ne anlama gelir? Rüyada kendi tırnaklarını kesmek ne demektir?
Rüyada tırnak kesmek ne anlama gelir? Rüyada kendi tırnaklarını kesmek ne demektir?
GİRİŞ 13.12.2022 09:46 GÜNCELLEME 13.12.2022 09:46

Rüyada tırnak kestiğini gören kişinin zorlukları aştığına, güçleneceğine ve kendisine karşı yapılan tuzaklara karşı galip geleceğine yorumlanır. Rüya sahibinin mülk sahibi olarak zenginleşeceğine, yeni başladığı işlerde başarıya kavuşacağına işaret eder. Rüyada tırnak kesmek genel olarak güç sahibi olmaya işaret etse de görüldüğü duruma göre farklı şekillerde tabir edilebilir. O yüzden rüyanın nasıl görüldüğü dikkate alınarak yorumlanması gerekir. 

Rüyada Gece Tırnak Kesmek

Rüyada gece tırnak kestiğini görmek pek de hayırlı bir rüya değildir. Rüya sahibinin büyük emeklerle uğraştığı, neredeyse sonuna yaklaştığı işlerinin bozulacağına işaret etmektedir. Rüya sahibinin sorunlarla mücadele etmek zorunda kalacağı bir sürece gireceğine delalet eder. 

Rüyada El Tırnağı Kesmek

Rüyada el tırnaklarını kesmek, rüya sahibinin düşmanlarına karşı zafer kazanacağına işaret eder. Rüya sahibinin sorunlarından kurtulacağına ve rahata kavuşacağına yorumlanır. Rüyada el tırnaklarını kesmek, rüya sahibinin uzun zamandır içinde bulunduğu kötü durumlardan kurtulacağına alamettir. 

Rüyada Ayak Tırnağını Kesmek

Rüyada ayak tırnaklarını kestiğini gören kişinin başına dert olan şeylerin son bulacağına işarettir. Rüyada ayak tırnaklarını kestiğini gören kişinin yeni bir yolculuğa, maceraya atılacağına delalet eder. 

Rüyada Başkasının Tırnağını Kestiğini Görmek

Rüyada başkasının tırnağını kestiğini gören kimsenin yanlış yolda olan, dinden uzaklaşan ve hata üstüne hata yapan arkadaşlarına yol gösterecek olmaya işaret eder. Rüya sahibinin etrafındaki insanlara fayda sağlayacağına delalet eder. Rüyada başkasının tırnağını kestiğini gören kimsenin yaşadığı hayattan dolayı herkese örnek olacağına ve birçok kişinin takdirini toplayacağına yorumlanır. 

Rüyada Tırnak Keserken Kanadığını Görmek

Rüyada tırnak keserken kanatmak, rüya sahibinin her duyguyu abartılı yaşadığına ve bunun zararını göreceğine yorumlanır. Rüyada tırnak keserken kanattığını gören kişinin yeni işler peşinde koşacağına, mücadeleci olduğuna ve çok yorulacağına ancak tüm bu çalışmaların karşılığını er ya da geç alacağına delalet eder. 

Rüyada Tırnakları Kısa ve Dipten Kesmek

Rüyada tırnaklarını dipten kestiğini görmek, rüya sahibinin uzun süredir içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder. Rüyada kısa tırnak kesmek geçmişte yaşanan kötü olayları unutmaya ve onların bıraktığı izlerden kurtulmaya yorumlanır. 

Rüyada Kendi Tırnağını Kesmek

Rüyada kendi tırnağını kestiğini gören kişinin kudret sahibi olacağına ve tüm zorlukların üstesinden geleceğine delalet eder. Rüya sahibinin hayatında onu üzen ne varsa hepsinden kurtulacağına yorumlanır. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Tırnak Kesmek

Nablusi: Rüyada tırnak görmek, düşmana zafer bulmaya delalet eder. Bazen de tırnağın uzunluğu ihtiyacı olan kimse için rızkın bol olmasına delalet eder. Tırnağa ihtiyacı olan kimsenin tırnağını kesilmiş görmesi, yukardaki tabirin aksinedir.

Molla Cami: Rüyada görülen davar tırnağı, ilme ve ilmin eserine tabi olmaya, rızka ve zenginliğe işarettir. Davar tırnağı bir yerden kendisi için zaruret olan diğer bir yere göç etmeye işarettir. Davar tırnağı sapıklıkta bulunan kimse için hidayettir.

Seyyid Süleyman: Rüyada tırnak görmek; insanın kahramanlığı, kuvveti, zenginliği ve fakirliği ile tabir olunur. Rüya bunlara göre yorumlanır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı
Patnos'ta belediye araçlarının parçaları hurdacılarda aranıyor