Rüyada birinin hamile kaldığını görmek ne demek? Rüyada dul bir kadının hamile olduğunu görmek...

Rüyada hamile birini görmek, kişinin alacağı hayırlı haberlere delalet eder. Rüya sahibinin hayatının ne heyecanlı ve anlamı dönemine girerek keyfinin yerine geleceğine işaret eder. Rüyada bir arkadaşını hamile olarak görmek ise rüyada görülen kişinin şansının açılacağına ve kısmetlerinin artacağına yorumlanır. Peki rüyada evli birinin hamile kaldığını görmek...

Rüyada birinin hamile kaldığını görmek ne demek? Rüyada dul bir kadının hamile olduğunu görmek...
Rüyada birinin hamile kaldığını görmek ne demek? Rüyada dul bir kadının hamile olduğunu görmek...
GİRİŞ 12.06.2022 10:13 GÜNCELLEME 12.06.2022 10:13

Rüyada bir arkadaşı ya da akrabayı hamile görmek, rüyada görülen kişinin şansının açılacağına ve uzun zamandır beklediği bir işi gerçekleştireceğine delalet eder. Rüyada hamile bir kimseyi görmek, müjdeli ve güzel haberlere işaret ederken rüya sahibinin sıkıntılarından kurtulacağına yorumlanır. rüyada hamile birini gören kişinin uzun zamandır içine attığı ve gerçekleşmesini belediği bir olayın aniden meydana geleceğine işarettir. 

Rüyada Dul Kadının Hamile Olduğunu Görmek

Rüyada boşanmış bir kadını hamile olarak görmek, rüya sahibinin yardıma muhtaç kişilere yardım edeceğine ve çevresindeki herkesin iyiliği için çalışacağına delalet eder. Rüya sahibinin çevresindekilerin saygınlığını ve sevgisini kazanacağına yorumlanır. Rüyada dul kadını hamile görmek, rüya sahibinin zahmete girmeden para kazanmasına delalet eder. 

Rüyada Akrabanın Hamile Olduğunu Görmek

Rüyada bir akrabanın hamile olduğunu görmek, rüya sahibinin bu zamana kadar yaşadığı tüm sıkıntılarının son bulacağına ve rahat günler yaşayacağına delalet eder. Rüyada akrabanın hamile olduğunu görmek, genel olarak borçlardan kurtulmaya ve eline bol helal rızıklar geçeceğine yorumlanır. 

Rüyada Evli Birini Hamile Görmek

rüyada evli birini hamile görmek, rüya sahibinin rüyasında gördüğü kişi için hayırlı ve güzel işlerin meydana geleceğine delalet eder. Rüyada evli bir kimsenin hamile olmasını görmek, rüya sahibinin o kişiden yana hayır göreceğine işaret eder. 

Rüyada Küçük Çocuğun Hamile Olduğunu Görmek

Rüyada küçük bir çocuğun hamile olduğunu görmek, rüya sahibinin hayırlı ve güzel işlerle karşılaşacağına delalet eder. Rüyayı gören kimsenin aldığı kararlar sayesinde uzun süren bir rahatlığa yorumlanır. Rüyada küçük çocuğun hamile olduğunu gören kişinin dualarının kabul olacağına yorumlanır. 

Rüyada Erkek Çocuğa Hamile Olduğunu Görmek 

Rüyada erkek çocuğuna hamile olduğunu görmek, rüya sahibinin büyük mücadeleler neticesinde rahata kavuşacağına yorumlanır. Rüyada erkek bebeğe hamile olduğunu gören kişinin çevresindeki insanlar tarafından sınanacağına işaret etmektedir. 

Rüyada Kıza Hamile Olduğunu Görmek

Rüyada bir kıza hamile olduğunu görmek, en hayırlı rüyalardan biridir. Rüya sahibinin hayatı boyunca başarılı olacağına ve bundan dolayı maddi sıkıntılar çekmeyeceğine delalet eder. Rüyada kıza hamile kaldığını gören kişinin endişelerinden ve hayatındaki sorunlardan kurtulacağına işaret etmektedir. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Hamile Birini Görmek

Molla Cami: Rüyada gebe olduğunu gören kadının, malının artmasına, övülmeye, izzet ve şerefe nail olmaya işaret eder. Erkeğin, kendisini gebe olduğunu görmesi, insanlardan gizlediği ve ortaya çıkmasından korkulan ağır bir üzüntü ve kedere işaret eder. Gebelik, gerek erkek gerek dişi olsun, rüyayı gören kimse için dünyaca olan fazlalığa işaret eder. Rüyada gebe kadını görmek, üzüntü ve kedere ve gizli işlere işaret eder. Erkeklerin gebeliği, alim için ilminin fazlalığına, meslek sahibi için hiç kimsenin yapamayacağı bir şeyi yapmasına işaret eder. Bazen de erkeğin gebeliği, onun üzüntü ve kedere düşmesine işaret eder.

Nablusi: Rüyada gebe olduğunu gören kadın, kendi işlerine devam ederek bundan dolayı malının artmasına, övülmeye, izzet ve methe nail olmaya delâlet eder. Erkeğin, kendisini gebe olduğunu görmesi, insanlardan gizlediği ve fazlalaşıp ortaya çıkmasından korkulan ağır bir üzüntü ve kedere delâlet eder. Gebelik, gerek erkek gerek dişi olsun, rüyayı gören kimse için dünyaca olan fazlalığa delâlet eder.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek