Rüyada dövme yaptırmak ne anlama gelir? Rüyada vücudunda dövme görmek neye işaret eder?

Rüyada dövme yaptırdığını görmek, sıkıntı ve pişmanlık anlamına gelir. Rüya sahibinin geçmişte yaptığı bir hata yüzünden çok pişman olacağına ve bu yüzden kendinden dahi utanacağına delalet eder. Rüyada dövme gören kişinin ise maddi olarak bolluk içinde olacağına, rüya sahibinin güzel olan işlerin içinde yer alacağına delalet eder. Peki rüyada koluna dövme yaptırdığını görmek hayırlı mıdır?

Rüyada dövme yaptırmak ne anlama gelir? Rüyada vücudunda dövme görmek neye işaret eder?
Rüyada dövme yaptırmak ne anlama gelir? Rüyada vücudunda dövme görmek neye işaret eder?
GİRİŞ 13.12.2022 15:54 GÜNCELLEME 13.12.2022 15:54

Rüyada dövme görmek, hayırlı ve güzel işlerin habercisi iken rüyada dövme yaptırdığını görmek, rüya sahibinin sıkıntıya düşeceğine ve moralinin bozulacağına delalet eder. Rüyada dövme yaptırmak, İslami açıdan kişinin dinden uzaklaştığına, haram ve helal gözetmeksizin günü kurtarmak için yaşadığına delalet eder. Rüyada dövme görmek ya da dövme yaptırmak, rüyanın tam olarak nasıl göründüğü dikkate alınarak yorumlanmalıdır...

Rüyada Dövme Yaptırmak 

Rüyada dövme yaptırmak, rüya sahibinin manevi anlamda zayıflayacağına ve geçmişte yaptığı işlerden dolayı büyük pişmanlık duyacağına delalet eder. Rüya sahibinin yanlış tercihleri yüzünden başının çok ağrıyacağına ve bundan dolayı çok moralinin bozulacağına yorumlanır. Rüyada dövme yaptırdığını görmek çok da hayırlı işlere delalet etmez.

Rüyada Başkasında Dövme Görmek

Rüyada başkasında görülen dövme, rüya sahibinin hayatında birkaç sorunun meydana geleceğini ancak bu sorunların kısa sürede ortadan kaybolacağına delalet eder. Rüyada başkasında görülen dövme, rüya sahibinin çok fazla dahli olmadan sorunlardan sıyrılacağına yorumlanır.

Rüyada Dövme Sildirmek

Rüyada dövme sildirdiğini görmek, rüya sahibinin geçmişte yaptığı hatalardan pişman olacağına ve ders çıkaracağına delalet eder. Rüya sahibinin bir takım aksilikler yaşayacağına ancak bu aksilikler neticesinde rahata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada Geçici Dövme Yaptırmak

Rüyada geçici dövme yaptırdığını gören kişinin minik bazı sorunlara maruz kalacağına ancak onları kısa sürede püskürterek işlerine odaklanacağına işaret eder. Rüya sahibinin uzun sürmeyen sorunlar yaşayacağına delalet eder. 

Rüyada Dövme Yapmak

Rüyada başka bir kişiye dövme yaptığını görmek, rüya sahibinin elinden her iş geldiğine ve hayatının her anında kendi ayaklarının üzerinde duracağına delalet eder. Rüyada dövme yapmak, genel olarak hayırlı ve güzel işlerin habercisi olarak kabul edilir. 

Rüyada Koluna Dövme Yaptırmak 

Rüyada koluna dövme yaptırdığını gören kişinin yanlış kararlar alacağına, hatalar yapacağına delalet eder. Rüyayı gören kişinin ruhsal anlamda zor bir dönemden geçeceğine ve sıkıntıların peşini bırakmayacağına işaret eder. Rüyada koluna dövme yaptırdığını gören kişinin yaptığı seçimler yüzünden sıkıntılı bir süreçten geçeceğine yorumlanır. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Dövme

İhya: Göğüste görülen dağlanma halkın işlerini üzerine almaya, Dağlanan yerden kan yahut irin çıkması yöneticilikte uzun süre kalmaya, Dağlanmak yahut birini dağlamak üzücü bir söz işitmeye, töhmetle itham edilmeye, Hastalıktan dolayı dağlanmak sağlığa, Ateşle dağlanmak zekat vermemeye yahut kötü ve adil olmayan yönetimin emrinde görev kabul etmeye, Dağlanmak bazen acı söz işitmeye, birine aşık olmaya yahut sıkıntılara sabrederek velilik mertebesine ulaşmaya delalet eder.

Molla Cami: Rüyada dağlama sarf edilen mala, bazen de sahibinin hastalığına işaret eder. Bazı tabirciler dağlama görmek, büyük bir mertebeye işarettir. Birisini dağladığını gören kimse taydaşı olmayan bir söz işitir. Rüyasında dağlandığını görmek iyi olmayan bir yere para yatırmaya işarettir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı