Rüyada diş çektirmek neye işarettir? Rüyada çürük diş çektirmek hayırlı mıdır?

Rüyada diş çektirmek, genel olarak bakıldığında pek hayra alamet değildir. Rüyayı gören kişinin maddi kayıplarının olmasının yanında manevi olarak da sıkıntıya düşeceği bir sürece gireceğine işaret eder. Rüyada diş çektirdiğini gören kişi için şansının kapanacağı ve talihsizlikleri üst üste yaşayacağına yorumlanır. Peki rüyada çürük dişin çekilmesi ne demektir?

Rüyada diş çektirmek neye işarettir? Rüyada çürük diş çektirmek hayırlı mıdır?
Rüyada diş çektirmek neye işarettir? Rüyada çürük diş çektirmek hayırlı mıdır?
GİRİŞ 01.12.2022 09:06 GÜNCELLEME 01.12.2022 09:06

Rüyada diş çektirdiğini görmek, rüya sahibinin hesapta olmayan olayların bir biri ardında geleceğine ve bundan dolayı rüyayı gören kişinin maddi kayıplara maruz kalacağına delalet eder. Rüyada diş çektirdiğini ya da dişini çektiğini gören kişinin sağlık durumunun da pek iyi olmayacağına, hastalanacağına ve bundan dolayı da çok zor günler yaşayacağına yorumlanır. İşte rüyada diş çektirdiğini görmenin detaylı tabirleri...

Rüyada Çürük Diş Çektirmek

Rüyada çürük diş çektirmek, rüya sahibinin sıkıntılarının artacağına yorumlanır. Rüyada çürük diş çektirdiğini gören kişinin hayatında meydana gelecek olan olumsuzluklar yüzünden bunalıma gireceğine delalet eder. Bazı alimlerin yorumlarına göre de rüyada çürük dişini çektirdiğini gören kişinin rüya sahibinin hayatının önemli bir kısmını işgal eden sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir. 

Rüyada Sağlam Dişi Çektirmek

Rüyada sağlam olan dişini çektiren kişinin maddi olarak büyük bir kayba uğrayacağına ve bundan dolayı büyük sıkıntılarla mücadele etmek durumunda kalacağına işaret eder. Rüyada sağlam dişini çektiren kişinin çevresinde değer verdiği insanları kaybedeceğine yorumlanır. 

Rüyada Dişin Kökten Çıkması

Rüyada dişinin kökünden çıktığını gören kişinin uzun yıllardır var olan kurulu düzeninin bozulacağına, hayatının tam tersine döneceğine ve çok sevdiği insanların ihanetine uğrayacağına yorumlanır. Rüyada dişin kökten çekilmesi, rüya sahibinin hayatında çok ciddi değişikliklerin olacağına işaret eder. 

Rüyada Yanlış Dişin Çekilmesi

Rüyada yanlış dişi çektirmek, rüya sahibinin aldığı yanlış kararlar doğrultusunda büyük bedeller ödemek zorunda kalacağına yorumlanır. Rüya sahibinin maddi olarak kayıplar yaşayacağına ve bununla birlikte yaptığı hatalar yüzünden çok pişman olacağına delalet eder. 

Rüyada Diş Doktoru Görmek

Rüyada diş hekimi gören kişinin işlerinin hesapladığı gitmeyeceğine, sıkıntıya düşeceğine ve maddi olarak zorlanacağına delalet eder. Rüyada dişçi gören kişinin ayağını yorganına göre uzatamadığına bundan dolayı çok büyük sıkıntı yaşayacağına yorumlanır. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Diş Çektirmek

Molla Cami: Rüyada görülen diş, ecelin sona ermesine ve ezelde takdir edilen ömre işarettir. Dişlerin hepsi, aileye, kabileye, kız ve erkek evlada işarettir. Dişler mala, binilecek hayvana. hayvanlara, icara verilen emlak ve tarlaya, Hububat, ölüm ve hayata, ayrılığı ve birleşmeğe işarettir. Dişler emanet ve gizli şeylere işarettir. Dişler insanın ev halkıdır. Üst çenedeki dişler, rüya sahibinin babası tarafından olan akrabalarıdır. Alt çenedeki dişler ise, anne tarafından akrabasıdır. İkisi alt ve ikisi de üst çenede bulunan dört ön dişlerden alt çenedeki iki ön diş, rüya sahibinin neslinden meydana gelmiş olan en yakın kimselerdir. 

Diyanet: Rüyada diş görülmesi; ev halkı ve akrabalıkla tabir edilir. Bir kimsenin rüyasında herhangi bir dişinin yanında yeni bir diş çıktığını görmesi; o kimsenin bir yakınından hayır ve menfaat göreceğine, kişinin rüyasında dişleri arasında bir seyreklik yani açıklık olduğunu görmesi; akraba ve ev halkı arasında bir geçimsizliğin olacağına işaret şeklinde tabir olunur. Kişinin rüyasında dişlerinin büyük olduklarını görmesi; o kişinin arasında sevilip sayıldığına delalet eder. 

Melek Ardıç Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - Melek Ardıç
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı