Rüyada zürafa görmek neye işaret eder? Rüyada zürafanın kovaladığını görmek...

Rüyada zürafa görmek, rüya sahibinin maddi anlamda kayba uğrayacağına işaret etse de bazı alimlerin yorumlarına göre rüyayı gören kişinin yeni yerler keşfedeceğine de delalet eder. Peki rüyada zürafa yavrusu görmek iyiye mi kötüye mi işaret eder?

Rüyada zürafa görmek neye işaret eder? Rüyada zürafanın kovaladığını görmek...
Rüyada zürafa görmek neye işaret eder? Rüyada zürafanın kovaladığını görmek...
GİRİŞ 07.06.2022 15:47 GÜNCELLEME 07.06.2022 15:47

Rüyada zürafa görmek, rüya sahibinin edinmediği tecrübeleri edineceğine, rüya sahibi evliyle bebeğinin olacağına, sözünden dönmeyen dik başlı kişiye işaret eder. Rüyada zürafa görmek, rüyanın nasıl görüldüğüne bağlı olarak farklı şekillerde yorumlanır. Bunun için rüya sahibinin rüyasını tam olarak nasıl görüldüğüne dikkat ederek tabir ettirmesi gerekir. 

Rüyada baklava görmek ne demek? Rüyada baklava tepsisi görmek hayırlı mıdır?Rüyada baklava görmek ne demek? Rüyada baklava tepsisi görmek hayırlı mıdır?

Rüyada Zürafa Yavrusu

Rüyada zürafa yavrusu gören kişinin hayırlı bir evladının olacağına, evladının her adımıyla iftihar edeceğine işaret eder. Rüyada zürafa yavrusu görmek, rüya sahibini üzmeyen, mantıklı kararlar alan ve akıllı çocuklarının olacağına delalet eder. Rüyada zürafa yavrusu görmek, rüya sahibi için hayırlı ve mutluluk veren olayların habercisi olarak kabul edilir. 

Rüyada Zürafa Beslemek

Rüyada zürafa beslediğini gören kişinin çok çalışkan olduğuna ve bundan dolayı da hak ettiği başarılara kavuşacağına delalet eder. Rüyada zürafa beslediğini görmek, rüya sahibinin emeklerinin karşılığını bulacağına ve bundan sonraki yaşamında çok daha rahat edeceğine yorumlanır. 

Rüyada Zürafa İle Konuşmak

Rüyada zürafa ile konuştuğunu gören kişinin çalışmayı sevmediğine, çalışmadan ve emek vermeden başarıya ulaşmaya çalıştığına işaret eder. Rüyada zürafa ile konuştuğunu görmek, rüya sahibinin hayalini kurduğu ve istediği şeylere kavuşmak için çok çalışması gerektiğine yorumlanır. 

Rüyada Zürafa Sevmek

Rüyada zürafa sevdiğini gören kişinin kötü niyetli bir kimseyle samimiyet kuracağına delalet eder. Rüya sahibi, bu kişilere karşı çok savunmasız kalacağına delalet eder. Rüya sahibi bilmeden kötü niyetli kişilere evini açacağına ve bu kişilerin durumu fırsat bilerek rüya sahibinin arkasından işler çevireceğine yorumlanır. 

Rüyada Zürafadan Kaçmak

Rüyada zürafanın saldırısına uğramak ve zürafadan kaçmak, rüya sahibinin toplum içinde önemli bir makama ulaşacağına işaret eder. Rüya sahibinin adil bir şekilde insanlara eşit şekilde muamele ederek toplum içinde huzuru sağlayacağına yorumlanır. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Zürafa Görmek

Molla Cami: Rüyada zürafayı görmekte hayır yoktur. Bazen bu hayvanı görmek, gebe kadına yahut yöneldiği taraftan meydana gelecek garip haberlere vakıf olmaya işarettir.

Nablusi: Rüyada zürafayı görmekte hayır yoktur. Çünkü bu hayvan, mal hakkında afete delalet eder. Bazen bu hayvanı görmek, gebe kadına yahut yöneldiği taraftan meydana gelecek garip haberlere vakıf olmaya delalet eder. Zürafa kocasına itaat etmeyen hanım ile de tabir edilir. Çünkü zürafa sırtına binenlere muhalefet eder.

Melek Ardıç Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - Melek Ardıç
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü