Rüyada keçi ısırması ne anlama gelir? Rüyada keçi görmek hayırlı mıdır?

Rüyada keçi görmek, rüya sahibinin tamamen ümidini kestiği bir yerden parasının geleceğine delalet eder. Rüyayı gören kişinin maddi olarak elinin güçleneceğine ve borçlarından kurtularak rahat bir nefes alacağına yorumlanır. Peki rüyada keçi sütü içmek neye işaret eder?

Rüyada keçi ısırması ne anlama gelir? Rüyada keçi görmek hayırlı mıdır?
Rüyada keçi ısırması ne anlama gelir? Rüyada keçi görmek hayırlı mıdır?
GİRİŞ 25.11.2022 14:23 GÜNCELLEME 25.11.2022 14:31

Rüyada keçi görmek ya da rüyada keçi sürüsü görmek, mal varlığına ve rahat yaşamaya işaret eder. Rüyayı gören kişinin eskiye göre çok daha iyi paralar kazanacağına ve bu zamana kadar çektiği tüm maddi zorluklardan kurtulacağına yorumlanır. Rüyada keçi ısırması görme ise çevresindeki kişilerin baskısına ve sıkıştırmasına maruz kalacağına işaret eder. Rüyada keçi görmek, rüyanın tam olarak nasıl görüldüğüne bağlı kalarak bazen iyi bazen de kötü olayların habercisi olarak yorumlanır. İşte rüyada keçi görmenin detaylı tabirleri...

Rüyada fındık görmek ne demek? Rüyada fındık toplamak hayırlı mıdır? Rüyada fındık görmek ne demek? Rüyada fındık toplamak hayırlı mıdır?

Rüyada Keçi Sürüsü Görmek 

Rüyada keçi sürüsü gören kişinin yaşayacağı bazı sıkıntılardan sonra karşılaşacağı güzelliklere işaret eder. Rüyayı gören kişinin mücadelelerinin sonucunu aşacağına ve hedeflerine ulaşacağına delalettir. Rüyada keçi sürüsü gören kişinin maddi olarak dada iyi yerlere geleceğine yaşadığı parasal sorunların son bulacağına yorumlanır. Rüyada keçi sürüsü görmek kısaca, zorluktan sonra kavuşulacak rahatlığa, parasızlıktan sonra kazanılacak bol helal paralara şeklinde yorumlanır. 

Rüyada Keçi Sütü İçmek

Rüyada keçi sütü içme sabır ve mücadeleye işaret eder. Rüyada keçi sütü içen birinin çok çalışkan olduğuna ve koşulda çalışmayı bırakmadığına ve bu yüzden de sonunda istediklerini elde edeceğine yorumlanır. Rüyada keçi sütünü içen birinin maddi olarak da rahata kavuşacağına ve borçlarından tamamen kurtulacağına işaret eder. 

Rüyada Keçi Isırması

Rüyada keçinin ısırdığını görmek, rüya sahibinin zor kişilerle karşılaşacağına ve o kişilere uzunca süre tahammül etmek zorunda kalacağına işaret eder. Rüyada kendisini keçinin ısırdığını gören kişinin yakın çevresinden gördüğü baskıya ve psikolojik şiddete dayanamayıp o kişilerle yolları ayırmasına yorumlanır.

Rüyada Beyaz Keçi Görmek

Rüyada beyaz keçi gören kişinin iyi arkadaşlıklar kuracağına ve iş hayatında yeni atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin yakın zamanda aşık olacağına ve çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına yorumlanır. Rüyada beyaz keçi gören kişinin ilk etapta zorluk yaşadığı kişilerle iyi ilişkiler kuracağına delalettir.

Rüyada Keçi Beslemek

Rüyada keçi beslediğini gören kişinin yardıma ihtiyaç duyduğu anda yanında kimsenin olmadığına işaret eder. Rüya sahibinin her türlü desteği sağladığı arkadaşlarının kendisinin yardıma ihtiyacı olduğu zaman yalnız kalacağına yorumlanır. Rüyada keçi beslendiği gören kişini kötü niyetli yöneticisinin olacağına delalettir. 

Rüyada Siyah Keçi Görmek

Rüyada siyah keçi gören kişinin iş hayatında çok çalışkan olduğuna ancak hayatının hiçbir evreninde patron olmayacağına ve sürekli farklı farklı müdürlerle çalışacağına delalet eder. Rüyada siyah keçin gören kişinin her zaman kendi bildiğini yaptığın, kararlarının arkasında durduğuna yorumlanır. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Keçi Görmek

Molla Cami: Rüyada görülen kedi, hizmetçidir. Bazı tabirciler, kedi, rüya sahibinin ev halkından olan bir hırsızdır, dediler. Bazı tabirciler de kedinin dişisi hilekar kötü bir hizmetçi kadındır, dediler. Kedi bir şahsın etrafında dolaşıp onu korumağa çalıştığı halde, o şahsa hem zararı ve hem de faydası dokunan bir adama nispet edilir. Bir kimseyi rüyada erkek bir kedi ısırsa veya tırmalasa o kimse hasta olur. Eğer erkek olan o kedi vahşi ve yabani ise, onun rüyada ısırması daha şiddetlidir. Isıran kedinin dişi ve ev kedisi olması rüya sahibinin rahat edeceği bir seneye işarettir. Rüyada bir kedi sattığını gören kimse, malını infak eder. Kedi eti yediğini gören kimse, sihirbazlık öğrenir.

Nablusi: Rüyada görülen kedi hizmetçidir. Bazı tabirciler, kedi, rüya sahibinin ev halkından olan bir hırsızdır, dediler. Bazı tabirciler de kedinin dişisi hilekar kötü bir hizmetçi kadındır, dediler. Kedi bir şahsın etrafında dolaşıp onu korumağa çalıştığı halde, o şahsa hem zararı ve hem de faydası dokunan bir adama nispet edilir.

Seyyid Süleyman: Bu rüya, üzüntü ve düşmanlıkla tabir olunur. Bazıları her şeyi muhafaza eden bir hizmetçiyle tabir etmişlerdir. Kimileri de aileden bir hırsızla ifade etmişlerdir. Bir kısım tabirciye göre dişi kedi, hilekar bir eştir.

Melek Ardıç Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - Melek Ardıç
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek