İsrail'den Esed'e açık açık tehdit geldi!

İsrail Genelkurmay Başkanı Benny Gantz, Suriye lideri Beşşar Esed'e sert uyarı yaptı.

İsrail'den Esed'e açık açık tehdit geldi!
İsrail'den Esed'e açık açık tehdit geldi!
GİRİŞ 22.05.2013 07:48 GÜNCELLEME 22.05.2013 08:14
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İsrail Genelkurmay Başkanı Benny Gantz, basın toplantısında yaptığı açıklamada, ülkesinin Golan Tepeleri 'nin "Esed'in rahatça iş yapacağı bir ortam olmasına" izin vermeyeceğini söyledi.

Gantz, olayın daha fazla kötüleşmesi durumunda Esed'in "sonuçlarına katlanacağını" ifade etti.

Suriye ordusu dün Golan Tepeleri'nde ateşkes hattını aştığı öne sürülen İsrail askeri aracını hedef aldı. İsrail ordusuna ait aracın hasar gördüğü olayda ölen ya da yaralanan olmadığı kaydedildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • nur dülger 10 yıl önce Şikayet Et
    esat avukatlarına kitaptan delil sormak gereksiz. onlar kimki? aralarında bir kaç sabit fikirli inanç sahibi olabilir .ama yüzde doksanı zaten belli.inanın kendi aralarında kitabımız kurandan ziyade deniz gezmşin o kitabı gönderen Allahı inkar eden Darwinlerin leninlerin sözlerini konuşan onlara sarılan insanlar.onların hepsi demiyorum ama kahir ekseriyeti zaten o itaptaki kanunlar hakim olur diye ödü kopan insanlar .peygamberimize dinimize saldırı olunca saldıranları savunan arka çıkan ve tepki gösteren bizleri tiye alan insanlar.savundukları adamlara baksanıza.acilciler tikkocular rusya çin komünistler ateistler.ama beşşar gibi bir zalimi böyle adamların savunmasına çok memnun oluyorum .çünkü bunun müslümanın Müslümanla değil Müslümanın münafıklarla savaşı olduğunu anlıyorum.
    Cevapla
  • kafalar kumdan çıksın 10 yıl önce Şikayet Et
    Hikaye. İsrail-iran-suriye bu ayaklar niye.Siz birsiniz kimi kandırisiz
    Cevapla
  • Nail Sivri 10 yıl önce Şikayet Et
    Güney Kuzey İsrail'in Din Kitabında "Mazlumları öldür" diye bir emir mi var?. İsrail din devleti diye yazmışsın.Senin Dünyadan haberin var mı?Yoksa ona buna laf atarak kendini bir şey mi sanıyorsun
    Cevapla
  • Nail Sivri 10 yıl önce Şikayet Et
    ESAD'LAR ADAM OLSA İDİ GOLAN TEPELERİ 50 YIL ÖNCE İŞGAL EDİLDİĞİNDE İSRAİL'E TEPKİ VERİRDİ.. Ne baba Esad ne de oğlu Beşar Esad kendi halkına gösterdiği kabadayılığın %1'ini bile 50 yıldır İsrail'e gösteremedi. Bu gün giderayak Arap dünyasının desteğini belki alabilirim diye İsrail'e çatıyor. Bunu anlamaktan aciz bazı "güney kuzey" gibi yorumcular klavyeden saçmalama özgürlüğünü sağa sola çamur atmak için kullanıyor.
    Cevapla
  • Nail Sivri 10 yıl önce Şikayet Et
    güney kuzey okuduğunu anlayabiliyormusun?. Benim faşistlerle işim olmaz.Kafatasçılarla hiç işim olmaz.İsrail devleti ne kadar faşistse Suriye yönetimi de o kadar faşist.Senin kuyruk acın başka ben biliyorum.Kan uyuşması sende var.Ben bu devletin askeriyim.Senin gibi başkalarının askeri değilim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eda Nur'un cemevindeki cenazesine CHP'den katılım olmadı! İBB kan parası mı teklif etti?
Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Milyonlarcası kaçırılmış: Hepsini iade edin