Rus Lider Vladimir Putin Türkiye'de

Rusya Devlet Başkanı Putin beklenen ziyareti gerçekleştirmek üzere Türkiye'ye geldi. Ziyaret öncesi ise jest niteliğinde bir onay çıktı.

GİRİŞ 01.12.2014 13:28 GÜNCELLEME 01.12.2014 14:33
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i uçağı Ankara Esenboğa Havalimanı'na indi. Putin ve beraberindeki heyeti havalimanında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile birlikte çok sayıda üst düzey isim karşıladı.

İLK ZİYARET ANITKABİR'E

Putin'i kendisini karşılayan askeri tören takımını selamlandıktan sonra aracına binerek Anıtkabir'e doğru yola çıktı. Putin Anıtkabir ziyaretinde, Atatürk'ün mozolesine çelenk koyarak saygı duruşunda bulunduktan sonra Anıtkabir Özel Defterini de imzalayıp alandan ayrıldı.




PUTİN'İN GELDİĞİ GÜN ONAY

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Akkuyu Nükleer Güç Santrali (NGS) için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporunu onayladı.

Türkiye'nin ilk nükleer santrali için hazırlanan 3 bin sayfalık rapor, çevresel etki açısından bütün detayları içeriyor.

Rus sermayesi ile yapılacak santralin ÇED raporunun tam da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in geleceği gün onaylanması dikkat çekti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 23
  • Selim 9 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar Ruslar ne kardeşimiz nede dostumuz amma şöyle birşeyde varki Türkiye giderek bölgesinde lider bir konuma geliyor.Söz sahibi güçlü bir Türkiye var artık.Önceden yüzümüze bile bakmayan,ciddiye bile almayan Büyük ülkeler tek tek Türkiyenin kapısını aşındırmaya başladılar.Türkiyeyi kendi taraflarına çekmek için uğraş veriyorlar olay bundan ibarettir.Türkiyeyede bu işin kaymağını yemek düşüyor.
    Cevapla
  • Sezer 9 yıl önce Şikayet Et
    evet ortak cikarlarimiz var, Rusya ya yaptirim nedeniyle bu firsati iyi degerlendirip ihracatimizi attirmaliyiz,Rusya Putinle bagimsizligina kavustu, Biz de yavas yavas kavusuyoruz, teknolojik isbirligi de cok onemli, Bati bize teknoloji bilgisini paylasmadigina gore, avrasyadan baska yerden alamiyacaz, Nukleer enerjimiz, caydirici Fuzelerimiz, bunlarin nasil yapildigina dair bilgi lazim, Super guc olmadiktan sonra, dunyadaki muslumanlari koruyamayiz, Osmanlinin doneminin Super gucuydu, Turkiye cumhuriyetinin de olma vakti geldi, o yuzden Rusyayla iliskiler cok onemli...
    Cevapla
  • Bahane 9 yıl önce Şikayet Et
    Siyonist ve usaklari nasil deli olur demi..Siyonist dusmanlari Erdogan ve Putin..goruyoruz icimizdeki siyonist usaklarida nasi deli oluyor
    Cevapla
  • Muhittin 9 yıl önce Şikayet Et
    ABD, AB ve Çin'e göre çok daha ilkeli bir medeniyet Ruslar ve bize göre daha ehven ama yine de bizim ezeli rakiplerimizden... El pençe durmayı yediremiyorum
    Cevapla
  • Ali 9 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah Türkiye dahada ileriye gidecek geride bırakmaya çalışanlar utansın...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den yeni hamle... İsrail'i zor günler bekliyor!
İşte Cem Garipoğlu’nun koğuşundaki son görüntüleri