Erdoğan -Putin görüşmesinde ne konuşuldu? - Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya'da!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 15 Temmuz darbe girişimi ardından kritik bir anlama sahip Rusya ziyaretini gerçekleştiriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, uçak krizi ile ilişkilerin tamamen kesilen Rusya Devlet Başkanı Wladamir Putin ile şu dakikalarda bir görüşme gerçekleştiriyor. İşte Erdoğan Putin görüşmesinden öne çıkanlar haber7.com'da..

Erdoğan -Putin görüşmesinde ne konuşuldu? - Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya'da!
Erdoğan -Putin görüşmesinde ne konuşuldu? - Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya'da!
GİRİŞ 09.08.2016 14:18 GÜNCELLEME 09.08.2016 14:54

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 15 Temmuz darbe girişimi ardından kritik bir anlama sahip Rusya ziyaretini gerçekleştiriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, uçak krizi ile ilişkilerin tamamen kesilen Rusya Devlet Başkanı Wladamir Putin ile şu dakikalarda bir görüşme gerçekleştiriyor. İşte Erdoğan - Putin görüşmesinden öne çıkanlar haber7.com'da..

İşte Putin'in açıklamaları:

Bu görüşme her iki ülke halkının da yararına. İlişkilerimiz benzersiz nitelik taşıyordu.

Darbe kalkışmasından sonra Erdoğan'ı ilk arayanlardanım. Her türlü darbe girişiminin karşısındayız.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları;

Böyle bir dönemde ağırlamanız için teşekkür ediyorum. Nahoş darbe olayından sonra bir araya geldik. İnanıyorum ki şimdi attığımız ve atacağımız bu adımlarla çok daha farklı bir sürecin içerisine gireceğiz.

15 Temmuz darbe girişiminde ertesi gün sizlerin bizi arayışı tüm heyetimizi ve halkımızı mutlu etmiştir. İstanbul'da yapılan dev miting halkımızın  darbeye karşı durması bakımından çok anlamlıdır.

Masada bir çok ikili ilişkiler var. Bölgenin siyasi olarak bizlerden beklentileri var. İnanıyorum ki dayanışmamız bölgedeki sorunların çözümüne de yardımcı olacaktır. Ben tekrar çok teşekkür ediyorum.

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü