Ünlü oyuncu Lohan: Dünya 5'ten büyüktür

Türkiye'ye yönelik yansıtılan imajın haksız olduğunu belirten oyuncu Lohan, 'Türkiye'ye geldiğimden beri güvenli bir ülke olduğunu, yaşanılası bir ülke olduğunu görüyorum' dedi.

Ünlü oyuncu Lohan: Dünya 5'ten büyüktür
Ünlü oyuncu Lohan: Dünya 5'ten büyüktür
GİRİŞ 08.10.2016 19:57 GÜNCELLEME 08.10.2016 21:47
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Oyuncu Lindsay Lohan, Türkiye'nin Suriyeli sığınmacılara yönelik yaptığı faaliyetlere ilişkin, "Türkiye, burada üzerine düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getirmişken Avrupa ülkelerinin, ABD'nin mülteci meselesinde daha fazla sorumluluk alması ve bunu yerine getirmesi gerekiyor. Bu noktada da Türkiye gibi ülkelere destek olunması gerekiyor." dedi.

Gaziantep’in Nizip ilçesindeki Suriyeli sığınmacıların kaldığı konteyner kenti ziyaret eden Lohan, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

"DÜNYA 5'TEN BÜYÜKTÜR"

Lohan, "Dünya 5'ten büyüktür" sözünü hatırlatarak, "Bu sözün arkasında duruyorum. Çünkü sadece 5 ülke dünyadaki tüm kültürleri, ülkeleri temsil etme gücüne sahip olamaz. Türkiye, burada üzerine düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getirmişken Avrupa ülkelerinin, ABD'nin mülteci meselesinde daha fazla sorumluluk alması ve bunu yerine getirmesi gerekiyor. Bu noktada da Türkiye gibi ülkelere destek olunması gerekiyor." diye konuştu.

"TÜRKİYE'DEN NE ZAMAN KÖTÜ BİR ŞEY OLSA ABD'DE GÜNDEME GELİYOR, AMA..."

Türkiye'de büyük bir misafirperverlikle karşılandığını anlatan Lohan, ABD'ye döndüğünde gördükleri karşısında farkındalık oluşturulması için çalışacağını vurguladı. Lohan, "Türkiye'de ne zaman kötü bir şey olsa ABD'de gündeme geliyor ama bu kampta inanılmaz iyi şeyler oluyor. Türkiye'nin başka yerlerinde de inanılmaz güzel şeyler oluyor. Ama kimsenin bunlardan haberi yok. Bunlar çok büyük haksızlık. Bunları dile getirmeye devam edeceğim." değerlendirmesinde bulundu. 

"TÜRKİYE GAYET GÜVENLİ BİR ÜLKE"

Türkiye'ye yönelik yansıtılan imajın haksız olduğunu düşündüğünü belirten Lohan, "Türkiye'ye geldiğimden beri güvenli bir ülke olduğunu, yaşanılası bir ülke olduğunu görmüş durumdayım. Bunun daha fazla kişiye anlatılması gerekiyor. Benim mültecilerle ilgili Türkiye'ye 3. gelişim. Gerçekten Türkiye güzel işler yapıyor. Bizim de bu konuda en azından yardımcı olmamız gerekir. Bağış toplayabiliriz, gerekli ekipmanların alınmasını sağlayabiliriz. Sultanbeyli'de mültecilere şifa veren bir hastaneye gitmiştim. Oranın da eksiklikleri vardı. Bu konuda da çalışacağım. Türkiye'yi korkutucu bir ülke olarak göstermek istiyorlar, bu gerçekten haksızlık. Türkiye korkutucu bir yer değil, aksine gayet güvenli bir ülke. Buraya gelip, buradaki iyilikleri görmek ve bunları çoğaltmak gerekir diye düşünüyorum." sözlerine yer verdi. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 35
  • bahoz 7 yıl önce Şikayet Et
    Dünya beşten küçüktür sadece Rusya ve usa vardır gerisi hikaye güçlü kazanır zayıf kaybeder uyum sağla yada yok ol karar senin
    Cevapla
  • Sonbey54 7 yıl önce Şikayet Et
    Gız napıyon şimdi yahudi-hristiyan yönetmenler filmlerinde oynatmayacaklar...
    Cevapla
  • amiiiin 7 yıl önce Şikayet Et
    islam nasip olur inşallh
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Dediklerinde yaptıklarında samimidir inşallah. Allah hidayete erdirsin
    Cevapla
  • osman üstün 7 yıl önce Şikayet Et
    müslüman türk olarak önce hoşgeldin sabah kalkmış şu türkiye ye gideyimde durumu yerinde inceleyimmi demiş içişleri bakanı ilede görüşecekmi kendisi gibi düşünen başka arkadaşlarıda varmı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!
Çiftçiye 300 bin lira faizsiz kredi imkânı! 3 kurum devrede