Halep için 3 telefon

Türkiye, Esed rejimi tarafından yoğun saldırı altında tutulan Halep'te koridor açılması için girişimlerini sürdürüyor.

Halep için 3 telefon
Halep için 3 telefon
GİRİŞ 13.12.2016 13:45 GÜNCELLEME 13.12.2016 13:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Halep konusunda 3 kez telefon görüşmesi yaptı.

İran ile iki kez görüşüldü

Türkiye'nin Halep'te bir koridor açılarak muhaliflerin ve sivillerin sıkıştıkları alandan çıkabilmesi için girişimleri sürüyor. Görüşmeler dahilinde Türkiye, ABD, Almanya, Katar ve AB ile iletişime geçerken Türk yetkililer İran ile iki kez görüşme yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz haftalarda da Rusya Devlet Başkanı Putin ile telefon görüşmeleri gerçekleştirmişti. 6 gün içerisinde 3 kez Putin ile görüşen Erdoğan, Halep'te çatışmaların durdurulması için harekete geçilmesi çağrısını yapmıştı.

YORUMLAR 2
  • 122 7 yıl önce Şikayet Et
    Allahim biz sana layik bir kul olamadik.kardeslerimiz orada zulum gorurken biz hic bir sey yapamiyoruz.ancak kalbimizle buguz ediyoruz.bunun hesabini nasil verecegiz.acaba zulme goz mu yumuyoruz.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Yetis ya Muhammed! Ya Rabbi! Senin mazlum kullarin katlediliyor..sen musade etmezsin muhlet verirsin..ihmal degil imtihan edersin..Geldim kulllarim de Allahimm..Onlar sana gelmeden melek ordulariyla gel YA Rasullallah..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İran Cumhurbaşkanı Reisi yaşıyor mu? Akıncı İHA dünyada bir ilki başardı
Kaza öncesi Reisi'nin son sözleri ve görüntüsü ortaya çıktı: Bugün mübarek...