Rusya'dan bir açıklama daha: Türkiye ile...

Rusya Devlet Duması Güvenlik Komitesi Başkanı Leonid Slutskiy, Rusya Ankara Büyükelçisine düzenlenen suikastin Türk-Rus ilişkilerini etkilemeyeceğini vurguladı.

GİRİŞ 19.12.2016 21:07 GÜNCELLEME 20.12.2016 00:08
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Duması Güvenlik Komitesi Başkanı Leonid Slutskiy, Ankara'da Rusya Büyükelçisine düzenlenen saldırının Türk-Rus ilişkilerini etkilemeyeceğini vurguladı.

Rus devlet televizyonu Rossiya 24'e konuşan Slutskiy, Moskova ile Ankara arasındaki ilişkilerde yeni bir soğukluk dalgası yaşanmayacağının altını çizdi.

KLİNTSEVİÇ: İKİ ÜLKEYİ KARŞI KARŞIYA GETİRMEK İSTİYORLAR

Rusya Federasyon Konseyi Savunma ve Güvenlik Komitesi Başkan Yardımcısı Frants Klintseviç'ten de, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un katıldığı bir sergide uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesinin ardından bir açıklama geldi.

Açıklamada, "Türkiye ile Rusya’yı karşı karşıya getirmek istiyorlar." denildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 55
  • nasilbuis 7 yıl önce Şikayet Et
    iyi etgilemesinde sende suriyedeki muslumanlari yurtlarindan etin simdi onlar ne olacak ne istedin esedin zulumu azmi geldide sende ciktin simdi turkiyeni dusmani olan torrusler yerletiriyorsunuz bu nasil dosluk
    Cevapla
  • allahimyardimet 7 yıl önce Şikayet Et
    adamlar yer altinda iskerine nasil gelirse pilan yapiyorlar sahada kandirilmis torrusleri suruyorlar daha bir hafta icinde kactane vatsn evlatlarimizi sehit etiler simdide bu suykas hesaplama yakip yikma hep ayini kurbanlar farkli sahaya bakmayacaksiniz bunu yonetenleri bulmaliyiz yabanci cavsuzlar ukemizde cirit atiyor allah yardim etsin fitne katilden kotu katil oldu ama fiten duruyor daha kimbilir ne canlar yakma pilani yapiyor bati bunda sorumlu
    Cevapla
  • SADETTİN ARSLAN 7 yıl önce Şikayet Et
    Rusya acınızı en kalbi duygularımızla paylaşıyor ve Allah'tan diliyorum bir daha böyle bir şey yaşanmaz. Türkiye ile Rusyayı karşı karşıya getirmeye ve soğuk savaş istiyorlar ama ne varki şunu hesap edemiyorlar Rusyayı Putin Türkiyeyi ise R.Tayip bey yönetiyor bunlar akıllı ve ileriyi gören ülkelerine neler kazandıracak bunların hesabını çok daha iyi yapıyorlar.Bundan dolayı Rusya ve Türkiye aralarında sıcak teması Allah ın izni İle kimse bozamaz.inşallah diyorum .
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    altın nesil oldu katil nesil.ulan fetö bukadar MANKAFA yı nasıl büğüledin meymenetsiz şeytan. sen var ya kesinlikle ya yahudi yada ermeni asıllısın.Türk olsan biraz saf akıllı(rahmani) olursun.
    Cevapla
  • vtan 7 yıl önce Şikayet Et
    yahudilerin isteği doğrultusunda çalışan bir ermeni, türkiyede onun gibi çok ermeni var mossada çalışan.
    Cevapla
  • TOPRAK 7 yıl önce Şikayet Et
    Karamsarlığa, umutsuzluğa gerek yok. Büyük başın derdi büyük olurmuş. Bizler havana veya miami adalarında yaşamıyoruz. Ortadoğunun avrupa sınırında yaşıyoruz. Başarılarıyla övündüğümüz Osmanlı kolay kurulmadı. Yeşerip büyümesi de öyle kolay olmadı. Elbet sıkıntı çekeceğiz. Ama asla umutsuzluğa düşmeyeceğiz. Yılmayacağız. Düşmeyeceğiz. Bize atılan her tokat, yüzümüzü daha da sağlamlaştıracak. Her düştüğümüzde biraz daha hızlı kalkmayı öğreneceğiz. Yarınlar bizim olacak inşaAllah..
    Cevapla
  • Sinan 7 yıl önce Şikayet Et
    inşaAllah..
    Cevapla
  • aslına bakarsan 7 yıl önce Şikayet Et
    güzel tesbitler kardeşim ALLAH RAZI OLSUN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: Kaldırım taşı atılan çok sayıda polis yaralandı
Hiçbirinin haberi yok! Gençlere 'önden kredi'