Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'le telefonda konuştu

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Cumhurbaşkanımız, Rusya Devlet Başkanı Putin'i telefonla arayarak saldırı hakkında bilgi verdi.

GİRİŞ 19.12.2016 21:20 GÜNCELLEME 19.12.2016 22:58
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i telefonla arayarak, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'a yönelik silahlı saldırı hakkında bilgi verdiğini bildirdi.

Kalın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un silahlı saldırı sonucu öldürülmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Rusya Devlet Başkanı Putin'i aradığını söyledi.

İbrahim Kalın, "Cumhurbaşkanımız, Rusya Devlet Başkanı Putin'i telefonla arayarak saldırı hakkında bilgi verdi." ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 29
  • osmanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    İnşaAllah,Rusya-Türkiye ilişkileri zarara uğramaz.
    Cevapla
  • Alp 7 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim uzerimize oynanan bu haçlı oyunlarını boşa cikarsin
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Amerikanın vermeyeceği Fetöyü infaz etmek şart oldu...
    Cevapla
  • kaptan 7 yıl önce Şikayet Et
    HÜKÜMETIMIZE ve MEDYAMIZA cagri diyorum bundan sonra ve bu olayla birlikte gelin eylemleri kim yaparsa yapsin fetö deas yada pkk saldiyi yapanlar ABD diyelim AVRUPA diyelim neden mi? fetö yü vermeyen ABD pkk yi koruyan AB ise saldiri emirlerini verenler de ONLAR DEGIL MI ? bu olayin FAILI resmen ABD diyelim biz degiliz diyorlarsa FETÖ ve itlerini derhal bize teslim ederek kanitlasinlar lütfen bu cagriyi medyamizda yayginlastiralim
    Cevapla
  • Leyla 7 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip Erdoğan, Ülkemizin ve milletimizin onuruyla oynayamayacaklar.Bu adilikleri kendilerine kat misli geri dönecektir.bu milletin Allah'ı var. Onlar korksun üzülsünler.Allaha emanet ederim, sizi, milletimizi, ülkemizi.Allah yar ve yardımcımız olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail ordusu Gazze’deki BM binasını bombaladı
Din adamlarının toplumdaki algısı belli oldu! Diyanet'in o faaliyetine büyük destek