Bakan Işık'tan Yunan Bakan'a sert tepki

Yunanistan Savunma Bakanı'nın hadsiz sözlerine cevap veren Bakan Fikri Işık, bu sözleri kınadığını belirterek Yunanistan'a bir çağrıda bulundu.

Bakan Işık'tan Yunan Bakan'a sert tepki
Bakan Işık'tan Yunan Bakan'a sert tepki
GİRİŞ 04.02.2017 20:49 GÜNCELLEME 04.02.2017 21:10
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos'un Türkiye hakkındaki küstah sözlerine bir tepki de Milli Savunma Bakanı Işık'tan geldi.

Bakan Işık şunları söyledi:

Son günlerde, son derece mesnetsiz ve sorumsuz açıklamalar yapan Yunanistan Savunma Bakanının açıklamalarını doğrusu üzüntüyle izliyoruz. Yaptığı açıklamalar, söylemler ve eylemler, sorumsuzca ve provokatiftir. Bundan dolayı kendisini kınıyorum.

Biz Türkiye olarak, sorunlarımızı oturarak, konuşarak çözmenin her zaman gayreti içerisinde olduk. Bu hiçbir zaman emrivakiye boyun eğeceğimiz anlamına da gelmez. Yunanistan'a çağrımız, bu konuda Savunma Bakanının sorumsuzca açıklamalarına bir son vermesi, sorunlarımızı, meselelerimizi bir arada birlikte konuşarak, çözüm yolu için gayretlerimizi sürdürmemizdir.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 8
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara hak olan okkalı bir tokat! Anlayacakları dil maalesef bu! Diplomasiden falan anlamaz bunlar, zaten kendileri yönetmiyor küçücük ülkeyi!
    Cevapla
  • cengiz 7 yıl önce Şikayet Et
    bakanım şu darbeci askeri personelin emeklilikleri iptal olmayacak mı ben vergilerimle 5-6 bin lira maaşla onları mı besleyeceğim 800 .000 tl emekli ikramıyesi revamı
    Cevapla
  • delibalta 7 yıl önce Şikayet Et
    gidip alalım adaları olsun bitsin
    Cevapla
  • uaslan 7 yıl önce Şikayet Et
    her işimizi diploması ile çözüyoruz. ezik korkak durumuna düşüyoruz. atara atar gidere gider yapalım biraz herkesin şeyi bize kalkmasın
    Cevapla
  • dtyh 7 yıl önce Şikayet Et
    uaslan tamam ultra aslansın da yani şimdi aslan olmanın sırası değil. Zaten bir cephede savaşıyoruz
    Cevapla
  • hfg 7 yıl önce Şikayet Et
    kaç yıldır egede yunanistanla tartışma çıkmamıştı. referandum ile aynı zaman dilimine gelmesi manidar. yunanlılar şov yapıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TFF 2. Lig'de ilginç maç! Beraberlik yetiyordu: İki takım da şut çekmedi
Müsavat Dervişoğlu dönemi İYİ Parti'ye iyi gelecek mi?