Çavuşoğlu'ndan Hollanda'ya rest! Bedeli ağır olur

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hollanda Roterdam'a bugün gideceğini açıkladıç

GİRİŞ 11.03.2017 10:33 GÜNCELLEME 11.03.2017 12:46
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Çavuşoğlu, Hollanda'nın uçağını kaldırmamakla tehdit etmesine rağmen bugün Rotterdam'a gideceğini duyurdu. Çavuşoğlu, "Benim bir bakan olarak gitmemin ne zararı olabilir. Ben bir Dışişleri Bakanıyım istediğim yere giderim. Eğer Hollanda uçuş iznimi iptal ederse, ekonomik ve siyasi yaptırımlarımız çok ağır olur. Hollanda bu tür yanlış politikalarında vazgeçsin." ifadelerini kullandı.

"BEDELİ AĞIR OLUR"

Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya'da yapacağı miting konusunda 'düşündüğünü' ve henüz yer ve zamanın bellli olmadığını söyledi. Çavuşoğlu, "Alman Dışişleri Bakanı bize bazı yerler önerdi. Bu da Almanya için mitingin uygun olduğunu gösteriyor." ifadelerini kullandı. 

Avrupa ülkelerine vize serbestisi tartışmalarının hatırlatılması üzerine Çavuşoğlu, vize serbestisi uygulamasının hayata geçirilmemesi halinde geri kabul anlaşmasının tamamne tehlikeye gireceğini söyledi. 

YORUMLAR 39
  • serkaan 7 yıl önce Şikayet Et
    adamlar geri kabul anlasmasinin gereklerini bile yerine getirmemis sadece biz gerekleri yerine getiriyoruz neden diye soruyorum kendi kendime safmiyiz biz
    Cevapla
  • Ersoy21 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar Türklerin kim olduğunu bilmiyor.
    Cevapla
  • canim vatanim 7 yıl önce Şikayet Et
    güclü türkiye olmasi icin .ekonimin düzelmesi.gelecegin endise edilmemesi.yeralti ve yer üstü kaynakkarini kendimiz kullanmamiz ve üretken bir agir sanayiye kavusmamiz kazim ki.o zaman güclü türkiye lafsini kullanalim.daha isin basindayiz ama pes etmeden hedefe dogru gidiyoruz.
    Cevapla
  • Fatma 7 yıl önce Şikayet Et
    Hollanda kendine gel Osmanlı Devleti geliyor .
    Cevapla
  • ali bulut 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadas avrupadaki Türklere tahsillerine göre is imkani saglayin ve Türkiyeye geri cagirin gelmek isteyenler paralarini ceksinler emeklilik ödemelerini geri alsinlar islerini birakip memlekete dönsünler birakin bu avrupalilarida ne halleri varsa görsünler, avrupalilarin ne oldugunu biz bilmiyormuyuz sanki gecmisleri belli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Ekrem İmamoğlu'na karşı Özgür Özel mi öne çıkartılıyor?'
Ferrari en güçlü otomobilini tanıttı! 820 beygirlik canavar! Fiyatı inanılmaz